Välrenommerat företag med skärgården som huvudsakligt verksamhetsområde

Din intresseanmälan har skickats

location Värmdö - Stockholm

Omsättning

6 Mkr

Anställda

5 st

Resultat

Vinst

Generationskiftesföretag

Ja

Beskrivning av Välrenommerat företag med skärgården som huvudsakligt verksamhetsområde

Vi söker en engagerad och ansvarskännande köpare till AB Skärgårdsinstallationer, ett väletablerat företag med mycket gott rykte som har varit verksamt i 15 år och med mer än 400 kunder i kundstocken. Företaget är specialiserat på att utföra installationstjänster i skärgårdsmiljö med egen båt. Bolaget erbjuder en rad olika tjänster som är anpassade för de unika förhållandena i skärgården, framför allt avsaltningsmaskiner, avlopp och förbränningstoaletter.

En stor del av verksamheten är att bygga, renovera och underhålla byggnationer, exempelvis hus i många olika storlekar och utföranden samt trallar, terrasser, trappor och tak. De är utrustade för att hantera utmaningarna som följer med arbete på öar och i kustnära områden, där transporter och installationer kräver specialkunskap och utrustning. Arbetet kräver inte bara sjö- och båtvana, utan även en omsorgsfull planering och noggranna förberedelser i verkstaden - en glömd skruv kan förstöra en hel arbetsdag. För mer information, se bolagets hemsida www.skargardsinstallationer.se

Företagsfakta:
• Omsättning: 5-6 miljoner SEK per år
• Antal anställda: Fem mycket erfarna medarbetare som är mycket lojala, stryktåliga och som jobbar till jobbet är klart. Jobbar under stor frihet och med stort ansvar
• Tillgångar: Företaget har en aluminiumbåt för transporter i skärgården samt två bilar för landbaserade uppdrag. Det finns även en mängd maskiner och utrustning som ingår i försäljningen.
• Lönsamhet: Bolaget har visat stabil lönsamhet under flera år.

Säljes på grund av generationsskifte
Det här är ett unikt tillfälle att ta över ett välskött och lönsamt företag med alla nödvändiga resurser för att fortsätta verksamheten.

Si

Skärgårds installationer

    Fråga Mäklaren

      Si

      Skärgårds installationer

        Sälj ditt bolag via Sveriges största plattform

        • Tusentals lyckade försäljningar - bli en av våra nöjda kunder
        • Anonyma annonser för att skydda din integritet och trygghet
        • Vi hjälper dig hitta en företagsmäklare, få en oberoende värdering eller sälja direkt via oss
        Berätta mer