Välrenommerad däckverkstad i Falköping

location Falköping - Västra Götaland

Din intresseanmälan har skickats

Omsättning

3,5 Mkr

Hyra

19800 kr/mån

Beskrivning av Välrenommerad däckverkstad i Falköping

Om Bosses Däck

Välkomna till Däckteam i Falköping, även känt som Bosses Däck! Här har vi hjälpt både privatpersoner och företag med deras däck- och fälgbehov i över 40 år. Under de senaste 11 åren har verksamheten drivits med passion och engagemang under samma ägare.

Vad vi erbjuder:

• Försäljning och byte av däck och fälgar: Vi säljer och byter däck och fälgar till både privatpersoner och företagskunder med tjänstebilsflottor eller transportverksamhet.
• Däckteam Medlemskap: Som en del av Sveriges största kedja inom däck och fälg, med cirka 150 verkstäder från Pajala i norr till Skurup i söder, får du tillgång till ett brett nätverk och centraliserade förmåner.
• Oberoende och Medlemsägt: Vi ägs av medlemmarna själva och inte av någon däckleverantör, vilket ger oss möjlighet att erbjuda de bästa möjliga produkterna och tjänsterna utifrån kundens behov och önskemål.

Ekonomiska fakta:

• Omsättning: 3,5 Mkr (2023)
• Hyreskostnad: 19,800 kr inkl. moms (varmhyra)

Tillgångar:

• Fullt utrustad verkstad med bl a 2 Liftar, hjulinställare, mekbänkar osv

Vårt koncept:

Däckteam står för hög kvalitet, pålitlig service och ett brett sortiment av däck och fälgar. Genom vår geografiska spridning och starka varumärke är vi det självklara valet på marknaden. Vi erbjuder samordnad affärsutbildning, inköp, marknadsföring och profilering, allt för att säkerställa att våra kunder får bästa möjliga service och produkter.

Fördelar med att vara en del av Däckteam:

• Självägt och Oberoende: Varje verkstad är delägare och drar nytta av de positiva värden som är kopplade till vårt gemensamma varumärke – Däckteam. Vi förhandlar centralt med utvalda leverantörer för att ge dig de bästa villkoren gällande priser, leveranssäkerhet och kvalitet.
• Starkt Varumärke: Med en stark närvaro och hög igenkänningsfaktor över hela Sverige, får du som medlem tillgång till en lojal kundbas och välkända marknadsföringsinsatser.

Är du den nya ägaren?

Om du är intresserad av att ta över en välrenommerad däckverkstad med stabil kundbas och god lönsamhet, då är Bosses Däck i Falköping den perfekta investeringen för dig. Kontakta oss vid intresse och för mer information via formuläret.

BD

Bosses Däck

    Fråga Mäklaren

      BD

      Bosses Däck

        Sälj ditt bolag via Sveriges största plattform

        • Tusentals lyckade försäljningar - bli en av våra nöjda kunder
        • Anonyma annonser för att skydda din integritet och trygghet
        • Vi hjälper dig hitta en företagsmäklare, få en oberoende värdering eller sälja direkt via oss
        Berätta mer