Väletablerat och lönsamt företag som erbjuder högkvalitativa trädgårdsutbildningar på distans

Din intresseanmälan har skickats

location Sverige

Omsättning

5-10 Mkr

Anställda

2-10 st

Resultat

Vinst

Beskrivning av Väletablerat och lönsamt företag som erbjuder högkvalitativa trädgårdsutbildningar på distans

Bolagsbron har fått uppdraget att förmedla ett företag som erbjuder högkvalitativa trädgårdsutbildningar på distans, anpassade för både yrkesverksamma och hobby-entusiaster. Bolaget har haft en stabil omsättning på mellan 7-8 Mkr och med en EBIT på i genomsnitt 2,5 Mkr för de senaste verksamhetsåren. Omsättningen för innevarande verksamhetsår bedöms uppgå till ca 6,8 Mkr med en EBIT på ca 3 Mkr.

Med över 20 års erfarenhet och ett brett kursutbud, inklusive diplomutbildning och kurser som ger yrkesbevis, möjliggör Bolaget en flexibel inlärning där deltagarna själva väljer tid och plats för sina studier.

Bolagets fokus på individuell undervisning och personlig handledning säkerställer att varje student får den stöd och uppmärksamhet de behöver för att lyckas. Bolaget strävar efter att främja livslångt lärande, hållbarhet och biologisk mångfald genom att erbjuda kurser som är aktuella och relevanta i dagens gröna samhälle.

Den geografiska marknad omfattar hela Sverige, och de har även ett antal kunder i Norge, Finland, Danmark samt utlandssvenskar i olika delar av världen. Majoriteten av kunderna är privatpersoner som kombinerar sina studier med arbete. Bolaget har ca 3 000 kunder i sitt register.

Bolaget har två anställda medarbetare, exkl. ägaren, varav en Kvalitets- och marknadsansvarig på 80% samt en Utbildningsledare som arbetar 60%. Utöver de anställda medarbetarna har Bolaget även samarbete med sex utbildande konsulter som hyrs in under de olika kurserna.

Bolaget ser många möjligheter att vidareutveckla verksamheten och har identifierat ett antal nyckelområden, t.ex. en mer aktiv och samordnad digital marknadsföring, fördjupade samarbeten med olika organisationer inom området, utöka tjänsteutbudet, expansion till nya geografiska marknader, utvecklingen av E-learning-moduler med mera.

I dag bedrivs verksamheten på distans utan fysiska lokaler.

Fördelar med förvärvet
• Unikt koncept: Bolaget erbjuder en flexibel start, anpassad studietakt och individuell undervisning med personlig handledning. Varje vecka sänder Bolaget live-föreläsningar, öppnar webbinarier och genomför virtuella workshops, med minimalt behov av fysiska träffar.
• Väletablerade: Med över 20 års erfarenhet av distansutbildning har Bolaget utvecklat och förfinat sina metoder och tillvägagångssätt. Koncept är välbeprövat och effektivt.
• Nöjda kunder: Bolagets studenter uppskattar den karriärutveckling de uppnår genom att delta i utbildningarna och kurserna. Koncept har visat sig framgångsrikt och uppskattat.
• Relevanta yrkeskunskaper: Bolaget erbjuder yrkesbevis och lärarna besitter rätt kompetens. Bolagets föreläsare är aktuella och erkända inom sina områden.
• Auktoriserade & certifierade: Bolaget arbetar systematiskt med kvalitetskontroll och är auktoriserade via Almega Utbildningsföretagen, som utför regelbundna revisioner för att säkerställa hög standard. Bolaget är certifierad utbildningsanordnare enligt TCYK, Trädgårdsnäringens Centrala Yrkeskommitté.

Länk till annonsen på mäklarens sida

User

David Stenberg

Bolagsbron

Telefon: Visa nummer

    Fråga Mäklaren

      David Stenberg

      Bolagsbron

      Telefon: Visa nummer

        Sälj ditt bolag via Sveriges största plattform

        • Tusentals lyckade försäljningar - bli en av våra nöjda kunder
        • Anonyma annonser för att skydda din integritet och trygghet
        • Vi hjälper dig hitta en företagsmäklare, få en oberoende värdering eller sälja direkt via oss
        Berätta mer