Väletablerat och lönsamt företag av unika IT-lösningar för kommuner

Din intresseanmälan har skickats

location Gävleborg - Norrland

Omsättning

6 Mkr

Prisidé

15 Mkr

Resultat

Vinst

Generationskiftesföretag

Ja

Flyttbart företag

Ja

Beskrivning av Väletablerat och lönsamt företag av unika IT-lösningar för kommuner

Under de senaste 20 åren har detta företag specialiserat sig på att utveckla dataprogram och webbtjänster för kommunala verksamheter. Vi erbjuder lösningar som effektiviserar och automatiserar tidsödande processer och arbetsrutiner, vilket hjälper våra kunder att spara både tid och pengar. Vår kundbas består främst av kommuner och regioner, men vi har även samarbeten med mindre och större företag samt föreningar.

Affärsmöjlighet:
Företaget säljs på grund av ett generationsskifte, vilket skapar en unik möjlighet för en ny ägare att ta över ett stabilt och välfungerande företag med en lojal kundkrets. Med en omsättning på cirka 6 miljoner SEK och ett rörelseresultat (EBIT) på cirka 2 miljoner SEK är detta en lönsam verksamhet med stor potential för vidare utveckling.

Kundsegment:

• Kommuner och regioner: Majoriteten av våra kunder kommer från offentlig sektor, där våra lösningar har blivit en viktig del av deras dagliga verksamhet.
• Småföretag och föreningar: Vi har även framgångsrika samarbeten med mindre aktörer som drar nytta av våra kostnadseffektiva lösningar.

Varför förvärva?

• Stabil och långsiktig kundbas: Offentliga sektorn ger en pålitlig intäktskälla.
• Effektivisering: Våra lösningar hjälper kunder att minska överflödiga arbetsrutiner, vilket frigör resurser och ökar lönsamheten.
• Generationsskifte: Perfekt tillfälle för en ny ägare att ta över en etablerad och lönsam verksamhet med stor utvecklingspotential.

Kontakta oss för mer information och ta chansen att investera i ett företag med starka rötter och framtidsutsikter inom IT-lösningar för offentlig sektor.

Ik

IT-lösningar kommuner

    Fråga Mäklaren

      Ik

      IT-lösningar kommuner

        Sälj ditt bolag via Sveriges största plattform

        • Tusentals lyckade försäljningar - bli en av våra nöjda kunder
        • Anonyma annonser för att skydda din integritet och trygghet
        • Vi hjälper dig hitta en företagsmäklare, få en oberoende värdering eller sälja direkt via oss
        Berätta mer