Väletablerat fastighetsmäklarföretag i Värmland

Din intresseanmälan har skickats

location Värmland

Anställda

0-2 st

Prisidé

0-2 Mkr

Beskrivning av Väletablerat fastighetsmäklarföretag i Värmland

Fint tillfälle att förvärva ett etablerat och framgångsrikt fastighetsmäklarföretag med över 10 års erfarenhet och stark lokal förankring i Värmland. Perfekt för dig som vill ta över en stabil verksamhet med stor tillväxtpotential.

Annonstext
Nu finns chansen att ta över ett välrenommerat fastighetsmäklarföretag med starka rötter i Värmland. Företaget, som har varit verksamt sedan 2012, har byggt upp ett pålitligt varumärke och en lojal kundbas genom personlig och engagerad service.

Med en gedigen lokal kännedom har företaget framgångsrikt förmedlat bostäder i hela regionen och skapat långsiktiga relationer med både säljare och köpare. Detta har lett till en respekterad position på marknaden och en stabil plattform för fortsatt tillväxt.

Trots att företaget för närvarande inte är aktivt, finns här en fantastisk möjlighet att bygga vidare på ett stabilt varumärke med solida meriter inom branschen. En ny ägare med passion för fastighetsmarknaden har potential att vidareutveckla verksamheten och ta den till nya höjder.

Allt du behöver för att komma igång finns på plats – en välutvecklad hemsida, mäklarsystem, visningsmaterial och annat nödvändigt stöd. Detta gör övergången smidig och ger dig en stark start som ny ägare.

Kontakta oss för mer information om denna unika chans att bli ägare av ett väletablerat fastighetsmäklarföretag i Värmland med stor potential för framtiden.

Länk till annonsen på mäklarens sida

User

Christina Hansson

Svenska Bolagstorget

Telefon: Visa nummer

Mobil: Visa nummer

    Fråga Mäklaren

      Christina Hansson

      Svenska Bolagstorget

      Telefon: Visa nummer

      Mobil: Visa nummer

        Sälj ditt bolag via Sveriges största plattform

        • Tusentals lyckade försäljningar - bli en av våra nöjda kunder
        • Anonyma annonser för att skydda din integritet och trygghet
        • Vi hjälper dig hitta en företagsmäklare, få en oberoende värdering eller sälja direkt via oss
        Berätta mer