Väletablerad Skönhetsklinik med Stort Kundregister i Västerås (BO-9046)

Din intresseanmälan har skickats

location Västerås - Västmanland

Prisidé

0,55 Mkr

Resultat

Vinst

Hyra

12500 kr/mån

Beskrivning av Väletablerad Skönhetsklinik med Stort Kundregister i Västerås (BO-9046)

Bakgrund till försäljningen
Denna väletablerade verksamhet inom skönhetsbranschen startades i Västerås 2023 och har sedan dess byggt upp en solid kundbas och ett starkt varumärke på kort tid. Ägaren säljer nu verksamheten på grund av en planerad flytt utomlands inom en snar framtid, vilket öppnar upp för en ny ägare att ta över och vidareutveckla detta framgångsrika koncept.

Verksamhetsbeskrivning
Företaget erbjuder skönhetsbehandlingar i sex behandlingsrum på en attraktiv adress i Västerås. Verksamheten har snabbt etablerat sig som en pålitlig aktör med cirka 300 regelbundna kunder/patienter som bokar behandlingar löpande. Företaget har även en stark närvaro på sociala medier med cirka 10 000 följare på Facebook, Instagram och TikTok, samt egen hemsida med möjligheter till direktmarknadsföring genom nyhetsbrev till cirka 600 prenumeranter.

Behandlingar som erbjuds:
- Phibrows
- Microneedling
- Plasmapen
- Laserbehandlingar
- Cellulitreduktion
- Radiofrekvens
- Emssculpting
- Algpeeling
- Permanent makeup
- Fransfölängning
- Lashlift/ Browlift
- Ansiktsbehandlingar

Vad ingår?
Vid en försäljning ingår alla inventarier till ett värde av cirka 1 000 000 kr, vilka är betalda och fria från skulder. Verksamheten bedrivs i en lokal på 98 kvm med en hyra på 12 500 kr exklusive moms. El och värme ingår i hyran. Lokalen är välutrustad för att fortsätta driva verksamheten utan behov av större investeringar. Sociala mediakonton och teknologiskt avancerade webbplatser knutna till företaget. Möjlighet att överlåta abonnemang och kontrakt knutna till verksamheten.

Omsättning/Resultat
Företaget har visat vinst under sin korta existens och har generellt bra vinstmarginaler inom branschen. Bokslut och redovisning är under bearbetning av revisor och kommer att finnas tillgängliga för seriösa spekulanter.

Personal
För närvarande har verksamheten 3 heltidsanställda inklusive ägaren. Möjligt för en flexibel personalstruktur som kan anpassas efter verksamhetens behov och tillväxt genom att ta in externa behandlare om man vill vidareutveckla verksamheten, då nuvarande personal kan tänka sig att arbeta kvar under rätt omständigheter.

Ägaren kan tänka sig att stanna kvar i verksamheten under en upplärningsperiod för att underlätta för en ny aktör att komma in i verksamheten.

Inventarier
De inkluderade inventarierna är till fullo betalda och har ett uppskattat värde av cirka 1 000 000 kr. Detta ger en ny ägare möjligheten att fortsätta verksamheten utan behov av ytterligare investeringar i utrustning. Inventarierna består av mestadels maskiner som krävs för att bedriva verksamhet inom skönhetsbranschen . Fullständig inventarielista lämnas till seriösa spekulanter på begäran.

Hyreskontrakt
Hyresavtalet gäller för en lokal på 98 kvm fördelat på sex behandlingsrum med en månadshyra på 12 500 kr exklusive moms. El och värme ingår i hyran, vilket bidrar till en stabil kostnadsbas för verksamheten. Eventuell ny hyresgäst kreditprövas av hyresvärden som ska godkänna en ny hyresgäst. i nuläget ingår sex behandlingsrum vilket kan omförhandlas vid behov.

Öppettider
Verksamheten är öppen måndag till fredag 09:00-18:00 och lördagar 11:00-16:00. Detta har visat sig vara effektiva öppettider som möter kundernas behov och bidrar till en stabil intäktsström.

Varulager
Det nuvarande varulagret har ett varierande värde beroende på säsong och efterfrågan.

Begärt pris
Ring för info! (Alla bud beaktas).

Visning av objekt
Är du intresserad? Ring eller maila så bokar vi in en tid för visning!

FAKTA
Objekt.nr: BO-9046
Bransch: Skönhetsvård
Namn: Ring för info!
Ort: Västerås
Omsättning: Ring för info!
Resultat: Vinst
Hyra: 12 500 kr/mån ex. moms
Begärt pris: Ring för info!

Ansvarig mäklare
Victoria Slivo

User

Old Brokers

Old Brokers

Telefon: Visa nummer

Mobil: Visa nummer

    Fråga Mäklaren

      Old Brokers

      Old Brokers

      Telefon: Visa nummer

      Mobil: Visa nummer

        Sälj ditt bolag via Sveriges största plattform

        • Tusentals lyckade försäljningar - bli en av våra nöjda kunder
        • Anonyma annonser för att skydda din integritet och trygghet
        • Vi hjälper dig hitta en företagsmäklare, få en oberoende värdering eller sälja direkt via oss
        Berätta mer

        Vanliga frågor och svar från företagsköpare