Väletablerad frisörsalong i hjärtat av Växjö (ID: 1596)

location Växjö - Kronoberg

Din intresseanmälan har skickats

Omsättning

1,2 Mkr

Anställda

1 st

Prisidé

0,4 Mkr

Resultat

Vinst

Area

38 m2

Hyra

5850 kr/mån

Platser

4 st

Beskrivning av Väletablerad frisörsalong i hjärtat av Växjö (ID: 1596)

Unik möjlighet att förvärva en lönsam och välrenommerad frisörsalong på Centrallasarettet i Växjö! Glöm sterila sjukhusmiljöer! Vår inbjudande och varma atmosfär erbjuder en avkopplande paus för alla, oavsett om du kommer utifrån, är besökare, personal eller patient. Här möts ni av ett team av erfarna och passionerade frisörer som brinner för att skapa fantastiska resultat och få varje kund att känna sig speciell.

Man erbjuder tjänster som klassiska klippningar och färgningar men även inom peruker: vi förstår att håret är en viktig del av ens identitet. Därför har vi professionell rådgivning, anpassning och styling av peruker för klienter som genomgår medicinska behandlingar eller av andra skäl önskar en peruk. Vi tror på att skapa en avslappnad och positiv miljö där alla känner sig bekväma. Salongen har varit en uppskattad del av Centrallasarettet sedan länge. Nuvarande ägare, som haft verksamheten sedan 2018, är stolt över att föra traditionen vidare med samma fokus på kvalitet, omtanke och personlig service.

Verksamheten har en bra kundbas och salongen genererar en stabil omsättning på cirka 1,2 MSEK per år och är lönsam, trots att ägaren endast arbetar cirka 60% just nu pga. Föräldraledighet. I dagsläget har man en hyrstol och en anställd på 75% förutom ägaren själv. En aktiv närvaro på sociala medier bidrar till god kundtillströmning.

Lokalen: yta: 38 kvm, som omfattar 4 kundstolar, 2 schamponeringar, färgrum, förråd, kök och toalett. Hyran är endast 5 850 kr per månad. Bokningssystem: Bokadirekt
Salongen tillhandahåller även ett brett sortiment av hårvårdsprodukter för försäljning. Ägarna avser att sälja verksamheten på grund av studier. Säljaren är behjälplig under hela överlåtelseprocessen och säkerställer en smidig övergång för den nya ägaren.

Begärt pris: 400 000 kr + varulager. Ägarna kan tänka sig både en inkråmsaffär och bolagsaffär.

Är du redo att ta över en väletablerad och lönsam frisörsalong med hjärtat på rätta stället? Kontakta oss för att erhålla ytterligare information och boka in en visning.

Länk till annonsen på mäklarens sida

MA

Michel Avide

Mäklarjouren

Mobil: Visa nummer

    Fråga Mäklaren

      MA

      Michel Avide

      Mäklarjouren

      Mobil: Visa nummer

        Sälj ditt bolag via Sveriges största plattform

        • Tusentals lyckade försäljningar - bli en av våra nöjda kunder
        • Anonyma annonser för att skydda din integritet och trygghet
        • Vi hjälper dig hitta en företagsmäklare, få en oberoende värdering eller sälja direkt via oss
        Berätta mer