UnitedDeals – Effektivisering av föreningslivet

location Västmanland

Din intresseanmälan har skickats

Grundat

2021

Omsättning

1 Mkr

Flyttbart företag

Ja

Beskrivning av UnitedDeals – Effektivisering av föreningslivet

Introduktion

UnitedDeals är en innovativ Saas-plattform som började utvecklas 2021, som revolutionerar hur föreningar, företag och supportrar samarbetar för att effektivisera föreningslivet och generera intäkter. Vårt mål är att skapa ekonomiska förutsättningar för att idrott ska vara tillgängligt för så många som möjligt, så länge som möjligt. Genom vår unika lösning har vi skapat en "Win-Win-Win"-situation för alla inblandade parter.

Varför investera i UnitedDeals?

1. Stabil och ökande intäktström för föreningar UnitedDeals automatiserar intäktsgenereringen för föreningar utan behov av försäljning eller administrativ hantering. Genom vår plattform kan föreningar enkelt hitta företag och partners som vill marknadsföra sig mot deras supportrar. Vid varje köp från dessa företag får föreningen en kickback automatisk in på kontot.

2. Riskfri och mätbar marknadsföring för företag Företag kan marknadsföra sina erbjudanden kostnadsfritt i vår app mot en engagerad och målinriktad målgrupp. UnitedDeals erbjuder en transparent och användarvänlig miljö där företag kan mäta exakt effekt av sina samarbeten, vilket gör marknadsföringen både riskfri och resultatinriktad.

3. Enkel och engagerande stöd för supportrar Supportrar kan bidra till sina favoritföreningar genom vardagsköp utan extra ansträngning. I appen hittar supportrarna intressanta erbjudanden och kan enkelt följa hur mycket deras köp bidrar till föreningen, vilket skapar en starkare gemenskap och lojalitet.

4. Fullständig administrativ hantering UnitedDeals är en automatiserad plattform ör att minimera administrationen för föreningar såsom digitala avtal, fakturering och urtbetalningar. UnitedDeals UnitedDeals underhåller och utvecklar plattformen kontinuerligt för nya intäktsmöjligheter k

Om bolaget

UnitedDeals vision är att skapa förutsättningar för Sveriges föreningsliv för att för ett livslångt idrottande. Vi strävar efter att göra idrott tillgänglig för alla, och med hjälp av vår plattform möjliggör vi ekonomisk stabilitet för föreningar, samtidigt som vi underlättar för företag att nå ut till en engagerad målgrupp.

Vår resa började med en insikt om att företag vill stötta föreningslivet, men ofta saknar effektiva och mätbara marknadsföringsmetoder. Samtidigt behövde föreningar ett enklare sätt att hitta och administrera partners, och supportrarna ville bidra utan att sälja fysiska produkter. UnitedDeals blev svaret på dessa behov, och idag är vi stolta över att erbjuda en plattform där alla parter kan dra nytta av samarbetet.

Investera i Framtiden

UnitedDeals erbjuder nu intressenter att komma in som delägare eller nya huvudägare. Med en stabil affärsmodell, tydliga intäktsströmmar och en växande användarbas är man i ett intressant läge. Vi inbjuder er att bli en del av vår framgångssaga och bidra till att effektivisera och stärka föreningslivet i Sverige.

För intresse och inleda en dialog, vänligen kontakta oss via formuläret i annonsen.

UD

United Deals

    Fråga Mäklaren

      UD

      United Deals

        Sälj ditt bolag via Sveriges största plattform

        • Tusentals lyckade försäljningar - bli en av våra nöjda kunder
        • Anonyma annonser för att skydda din integritet och trygghet
        • Vi hjälper dig hitta en företagsmäklare, få en oberoende värdering eller sälja direkt via oss
        Berätta mer