Unikt pensionat i Sälen – En möjlighet utöver det vanliga!

Din intresseanmälan har skickats

location Dalarna

Antal rum

11 st

Beskrivning av Unikt pensionat i Sälen – En möjlighet utöver det vanliga!

Letar du efter en investering i hjärtat av fjällen? Nu har du chansen att förvärva Sälengården, ett charmigt och hemtrevligt pensionat beläget i Transtrand, Sälen. Detta välrenommerade Bed & Breakfast erbjuder ett perfekt tillfälle för dig som vill driva en egen verksamhet i en av Sveriges mest populära friluftsdestinationer.

Perfekt läge
Sälengården har ett oslagbart läge med promenadavstånd till Vasaloppsstarten och en fantastisk utsikt över Kläppens skidanläggning direkt från frukostbordet. Dessutom når du Lindvallen på bara 15 minuter. Med närhet till skidbackar, vandringsleder och andra aktiviteter är detta ett pensionat som attraherar gäster året runt.

Charmig historia och modern komfort
Denna unika byggnad har en rik historia, ursprungligen byggd som en missionskyrka 1910 och senare omvandlad till ett pensionat. Byggnadens charmiga karaktär från förr finns bevarad, samtidigt som pensionatet har renoverats för att möta dagens standard och komfort. Övervåningen bär fortfarande spår av sitt historiska förflutna, vilket ger en speciell atmosfär som gästerna älskar.

Gemytlig atmosfär
Sälengården är inte bara ett boende – det är ett hem för dina gäster. Den hemtrevliga och familjära känslan genomsyrar hela verksamheten. Med totalt elva rum som rymmer från en till fyra personer, fräscha gemensamma utrymmen och fullständiga rättigheter, erbjuder pensionatet en trivsam och avslappnad miljö. På sommarkvällarna kan gästerna njuta av solnedgången över fjällen från vår "slogbod", med ett glas vin eller en lokal Transtrands Pils i handen.

Allt du behöver – och lite till
För dina gäster finns alla tänkbara bekvämligheter: tillgång till vallabod, skidförvaring, torkskåp och cykelgarage, samt inkluderat sänglinne, handduk och en generös frukostbuffé. Kvällsmat kan beställas i samband med bokningen, vilket ger en ännu bättre upplevelse.

Välkomna hem
För den som vill ta över en välfungerande verksamhet med en trogen kundkrets och en oemotståndlig charm, är Sälengården det perfekta valet. Nuvarande ägare säljer av åldersskäl och kan bistå under en period vid övertagandet.

Välkomna att kontakta oss via formuläret för mer information och för att boka en visning – vi ser fram emot att visa er vad som kan bli ert nya hem och arbetsplats i natursköna Transtrand!

SG

Sälen Gården

    Fråga Mäklaren

      SG

      Sälen Gården

        Sälj ditt bolag via Sveriges största plattform

        • Tusentals lyckade försäljningar - bli en av våra nöjda kunder
        • Anonyma annonser för att skydda din integritet och trygghet
        • Vi hjälper dig hitta en företagsmäklare, få en oberoende värdering eller sälja direkt via oss
        Berätta mer