Unik underklädes- och badklädesbutik i Göteborg

Din intresseanmälan har skickats

location Göteborg - Västra Götaland

Omsättning

0,75 Mkr

Flyttbart företag

Ja

Area

40 m2

Hyra

5000 kr/mån

Beskrivning av Unik underklädes- och badklädesbutik i Göteborg

Har du en dröm om en egen butik i hjärtat av Göteborg? Nu har du chansen att ta över en väletablerad och uppskattad butik med över 30-år i branschen och som innefattar utprovning av underkläder och badkläder för kvinnor.

Om butiken

• Namn:CHIA – underkläder & bad
• Plats: Haga Kyrkogata, Göteborg – ett charmigt och populärt område med ett flöde av både nya och trogna kunder.
• Yta: Ca 40 kvm med optimal disposition för en personlig shoppingupplevelse.
• Hyra: Mycket förmånlig hyra med standardavtal, som löper på 3 år (2 år kvar på nuvarande kontrakt). Hyresvärd är Bostadsbolaget.
• Omsättning: Cirka 750 000 kronor för 2024, med potential för ökad försäljning. Idag öppet 3 dagar per vecka och därutöver möjlighet att boka provningstid.
• Lagervärde: Omkring 900.000 kronor i handplockat sortiment från välrenommerade varumärken som Primadonna, Marie Jo, Anita och Rosa Faia. Här finns utrymme för förhandling och olika scenario.

Varför CHIA?

CHIA har under 31 år byggt upp ett anseende att erbjuda inte bara högkvalitativa produkter utan också en personlig service som är svår att hitta någon annanstans. Butiken har endast haft två ägare, som båda varit aktiva fram till pensioneringen.

Nuvarande ägare har drivit butiken framgångsrikt i 19 år och planerar pensionering inom 6-8 månader.

Sortiment och service

Butiken erbjuder ett brett och starkt utbud av underkläder och badkläder för kvinnor i alla storlekar, med särskilt fokus på passform och komfort i större storlekar. Oavsett om kunder söker stödjande sport-BH, välsittande badkläder eller har specialbehov, finns CHIA för att hjälpa till. Med möjlighet till bokade provningar och justeringar efter behov, erbjuder CHIA en unik och värdefull service. Vid en överlåtelse kan nuvarande ägare vara behjälplig med stöd i butiken, inköpsplanering eller annat.

En möjlighet för dig, som vill driva en personlig och unik butik

Detta är den perfekta möjligheten för dig som vill fortsätta driva och utveckla en butik med en lojal kundkrets och stark närvaro i Göteborg. Med en redan etablerad ställning och ett gediget sortiment på plats, kan du direkt fokusera på att expandera verksamheten genom att stärka närvaron på Facebook och Instagram samt utveckla hemsidan (Wordpress) och nyhetsbrevet (Mailchimp) ytterligare. Du får även ett kundregister.

Kontakt

Kontakta säljaren via formuläret för mer information och för att diskutera hur du kan bli nästa stolta ägare av CHIA – en butik som kombinerar kunskap, kvalitet och personlig service i en oslagbar mix. Vänligen fyll i formuläret vid intresse och en första kontakt.

CU

Chia Underkläder

    Fråga Mäklaren

      CU

      Chia Underkläder

        Sälj ditt bolag via Sveriges största plattform

        • Tusentals lyckade försäljningar - bli en av våra nöjda kunder
        • Anonyma annonser för att skydda din integritet och trygghet
        • Vi hjälper dig hitta en företagsmäklare, få en oberoende värdering eller sälja direkt via oss
        Berätta mer

        Vanliga frågor och svar från företagsköpare