Unik rockbar i Göteborg (RE-3041)

Din intresseanmälan har skickats

location Göteborg - Västra Götaland

Omsättning

5-10 Mkr

Prisidé

4,5 Mkr

Resultat

Vinst

Hyra

35180 kr/mån

Platser inomhus

150 st

Beskrivning av Unik rockbar i Göteborg (RE-3041)

Bakgrund till försäljningen
Nuvarande ägare av en framstående rockbar i Göteborg, har beslutat att sälja företaget för att fokusera på andra verksamheter. Under åtta år har de byggt upp en populär och välrenommerad musikscen som lockar besökare från hela staden. Ägarna har investerat betydande resurser i att förbättra och renovera lokalen, vilket har resulterat i en högkvalitativ och unik miljö.

Verksamhetsbeskrivning
Verksamheten är belägen i de västra centrala delarna i Göteborg. Sedan starten 2016 har baren blivit en central plats för musikälskare och konsertbesökare. Baren har en kapacitet på 150 personer, med möjligheter att öka till 200 genom mindre justeringar. Lokalen är utrustad med toppmoderna ljud- och ljussystem, inklusive ett nytt PA-system, DJ-utrustning och komplett backline. Verksamheten erbjuder ett varierat utbud av evenemang, inklusive över 90 konserter per år samt ståuppkomedi och temakvällar.

Vad ingår?
I försäljningen ingår alla inventarier, inklusive barutrustning, ljud- och ljussystem, samt möbler. Företagets starka närvaro på sociala medier, med aktiva konton på Facebook och Instagram, överlåts också till den nya ägaren. Hyresavtalet som löper på 35 180kr exkl. moms per månad, ingår i försäljningen.

Omsättning/Resultat
Omsättningen ligger mellan 5 och 7 miljoner kronor. Baren har en stabil ekonomisk grund. Betydande investeringar på cirka 1,5 till 2 miljoner kronor har gjorts för att förbättra och renovera lokalen.

Personal
Verksamheten har för närvarande tre heltidsanställda, en deltidsanställd och en timanställd som arbetar vid behov. Personalen bidrar med expertis och en stark företagskultur som har varit avgörande för barens framgång och goda rykte.

Inventarier
Inventarierna inkluderar ett komplett bar- och dryckesutrustningssystem, ljud- och ljussystem av hög kvalitet, samt möbler och inredning. Inventariernas skick är utmärkt och har nyligen genomgått omfattande renoveringar och förbättringar.

Hyreskontrakt
Hyreskontraktet för lokalen kostar 35 180kr exkl. moms per månad. Kontraktet är tecknat på tre år med möjlighet till förlängning.

Öppettider
Öppet från tisdag till söndag och stängt på måndagar. Dessa öppettider har visat sig vara framgångsrika och attraherar ett stadigt flöde av besökare under hela veckan.

Varulager
Varulagret bestående av mat, drycker samt torra och frysta varor, har ett värde på cirka 200 000kr. Överenskommelse om överföring av varulagret sker vid försäljning.

Begärt pris
Begärt pris 4 500 000kr (Alla bud beaktas).

FAKTA
Objekt.nr: RE-3041
Bransch: Restaurang/Bar
Ort: Göteborg
Omsättning: 5-7 miljoner kr
Resultat: Stabil ekonomisk grund med betydande investeringar
Hyra: 35 180kr exkl. moms
Begärt pris: 4 500 000kr (Alla bud beaktas)

Ansvarig mäklare
Jonna Leinonen
073 - 519 18 28
jonna@oldbrokers.se

Länk till annonsen på mäklarens sida

User

Old Brokers

Old Brokers

Telefon: Visa nummer

Mobil: Visa nummer

    Fråga Mäklaren

      Old Brokers

      Old Brokers

      Telefon: Visa nummer

      Mobil: Visa nummer

        Sälj ditt bolag via Sveriges största plattform

        • Tusentals lyckade försäljningar - bli en av våra nöjda kunder
        • Anonyma annonser för att skydda din integritet och trygghet
        • Vi hjälper dig hitta en företagsmäklare, få en oberoende värdering eller sälja direkt via oss
        Berätta mer