Unik Möjlighet: Investera i Konstantine's – En Vinnare inom Medelhavsmat

Din intresseanmälan har skickats

location Stockholm

Grundat

2012

Omsättning

9 Mkr

Flyttbart företag

Ja

Beskrivning av Unik Möjlighet: Investera i Konstantine's – En Vinnare inom Medelhavsmat

Letar du efter en lukrativ investeringsmöjlighet inom livsmedelsbranschen? Konstantine's erbjuder nu chansen att förvärva eller investera i ett snabbt växande företag som utmanar de stora aktörerna inom medelhavsmat. Med ett starkt och etablerat varumärke, är vi redo att ta nästa steg mot ännu större framgångar.

Om Konstantine's: Konstantine's har på relativt kort tid vuxit till att omsätta 12 miljoner kronor, med en stark position inom medelhavsmat. Vårt engagemang för kvalitet och äkthet har gjort våra produkter till en favorit hos både konsumenter och återförsäljare. Vi har etablerat oss hos Sveriges största matkedjor, inklusive Axfood, Linas Matkasse, Coop och ICA, vilket visar på vår trovärdighet och kapacitet att leverera på hög nivå. Våra fyra kärnprodukter, med fetaost och Halloumi som storsäljare, kombinerar traditionella recept med moderna smaker, vilket ger oss en unik plats på marknaden. Nu står vi redo att expandera vårt sortiment och introducera nya spännande produkter som premium olivolja och andra autentiska medelhavsdelikatesser.

Investeringsmöjlighet: Vi söker nu strategiska partnerskap genom försäljning av hela eller delar av vårt företag. Vår konkurrenskraft bygger på starka relationer med leverantörer, vilket ger oss förmånliga priser och gör oss till en stark utmanare mot etablerade varumärken inom samma kategori. Med en kombination av innovation och tradition har Konstantine's potential att bli en ledande aktör inom det snabbt växande segmentet för medelhavsmat i Norden och bortom.

Finansiell översikt:

• 2021: Omsättning 6 miljoner kronor
• 2022: Omsättning 12,1 miljoner kronor
• 2023: Omsättning 9,2 miljoner kronor

Framtid och Tillväxt: 2024 och framåt ser vi en rad spännande möjligheter för Konstantine's. Vi planerar att bredda vårt produktsortiment ytterligare med nya, högkvalitativa medelhavsprodukter som ekologiska olivoljor, tapenader och specialitetsostar. Vår primära fokus ligger på att expandera vår närvaro inom Sveriges dagligvaruhandel genom att säkerställa att våra produkter finns tillgängliga i ännu fler butiker över hela landet. Vi arbetar aktivt för att komma in på fler centrala avtal med ledande matkedjor, vilket skulle ge oss en betydande ökning i distributionskapacitet och synlighet på marknaden. Konstantine's ser även en stor potential i att utveckla våra egna produktionsanläggningar, vilket skulle möjliggöra bättre kontroll över produktkvalitet och kostnader, samt öka vår konkurrenskraft ytterligare. Med en stark plan för varumärkesexpansion och innovativa marknadsföringsstrategier är vi väl positionerade för att inte bara behålla, utan också accelerera vår tillväxt inom Sverige under de kommande åren.

Starkt Varumärke och White Label-Möjligheter: Konstantine's produkter säljs under vårt starka varumärke, vilket har byggt en lojal kundkrets. Dessutom erbjuder vi white label-lösningar till större aktörer inom branschen, vilket ytterligare stärker vår marknadsposition.

Digital och Social Närvaro: Vår framgång på sociala medier har spelat en nyckelroll i att bygga vårt varumärke och nå en bred kundbas. Med en engagerad följarskara har vi skapat en stark plattform för framtida marknadsföring och tillväxt.

Vi ser fram emot att diskutera hur vi tillsammans kan ta Konstantine's till nya höjder. För mer information och detaljer, vänligen kontakta oss via vårt formulär.

KF

K F

    Fråga Mäklaren

      KF

      K F

        Sälj ditt bolag via Sveriges största plattform

        • Tusentals lyckade försäljningar - bli en av våra nöjda kunder
        • Anonyma annonser för att skydda din integritet och trygghet
        • Vi hjälper dig hitta en företagsmäklare, få en oberoende värdering eller sälja direkt via oss
        Berätta mer