Tillfälle att förvärva Höllvikens Färghandel

Din intresseanmälan har skickats

location Vellinge - Skåne

Grundat

1999

Omsättning

5,3 Mkr

Anställda

3 st

Prisidé

15 Mkr

Area

280 m2

Beskrivning av Tillfälle att förvärva Höllvikens Färghandel

Försäljning av Höllvikens Färghandel, en väl inarbetad rörelse på bästa affärsläge i Höllviken.

Tillfälle att förvärva rörelsen ”Höllvikens Färghandel Eftr. AB”, som ända sedan mitten av 1940-talet har bedrivit försäljning av färg, tapeter, golv och trädgårdsprodukter, mm, i centrala Höllviken. I nuvarande byggnad har rörelsen funnits sedan 1954 och nuvarande ägare har drivit den sedan 1999.

I bolaget ingår även den fastighet som verksamheten bedrivs i. Fastigheten innehåller både lokaler för själva verksamheten och en bostadslägenhet belägen på våning 2.

Höllvikens Färghandel är en av en handfull verksamheter i centrala Höllviken som funnits på samma adress sedan 1980-talet. På bästa affärsläge, mitt i centrala Höllviken, bedriver bolaget försäljning av färg, tapeter, golv, trädgårdsredskap, poolkemi, etc. Med tre anställda som erbjuder en ständig närvaro och hög servicegrad är ambitionen att nå ut till en så stor kundgrupp som möjligt och att alltid tillfredsställa – och helst överträffa – kundens behov. Antalet stamkunder är många!

Verksamheten bedrivs i en egen fastighet som inrymmer både lokaler för verksamheten
och som nämnts ovan en bostadslägenhet på våning 2, givetvis med separat entré. Verksamhetslokalerna omfattar en butikslokal om ca 280 kvm samt därutöver lager, personalutrymmen, utvändig uppställning, etc. Bostadsytan uppgår till ca 107 kvm.

Här ges möjligheten att driva verksamheten vidare och även utveckla den i den riktning som önskas, med eller utan hjälp av nuvarande ägare som arbetat i butiken sedan början av 1990-talet. Nuvarande ägare har till största del riktat sig mot befintligt kundunderlag, varför det bör finnas en stor potential i att exempelvis marknadsföra sig bredare.
Det går även att starta en annan verksamhet i lokalerna, för dig som har sådana planer.

Långsiktigt finns naturligtvis även möjligheten att utveckla fastigheten för annan användning. Nuvarande detaljplan anger handel som ändamål, finns andra planer bör Vellinge kommun kontaktas för genomgång och besked.

Länk till annonsen på mäklarens sida

AH

Anders Hedenskog

Sundsstaden

Telefon: Visa nummer

    Fråga Mäklaren

      AH

      Anders Hedenskog

      Sundsstaden

      Telefon: Visa nummer

        Sälj ditt bolag via Sveriges största plattform

        • Tusentals lyckade försäljningar - bli en av våra nöjda kunder
        • Anonyma annonser för att skydda din integritet och trygghet
        • Vi hjälper dig hitta en företagsmäklare, få en oberoende värdering eller sälja direkt via oss
        Berätta mer