Sommarverksamhet i Bergs Slussar - en fantastisk affärsmöjlighet!

location Linköping - Östergötland

Din intresseanmälan har skickats

Omsättning

1 Mkr

Prisidé

0,6 Mkr

Hyra

40000 kr/mån

Platser inomhus

60 st

Beskrivning av Sommarverksamhet i Bergs Slussar - en fantastisk affärsmöjlighet!

Vi erbjuder nu en unik chans att ta över en välbelägen sommarverksamhet vid de populära Bergs slussar, en plats som lockar tusentals turister varje år. Verksamheten har minst 60 sittplatser och omfattar fullständig inkråmförsäljning med alla nödvändiga inventarier som stekbord, ugn, kylbänkar, diskmaskin och porslin. Dessutom ingår en välfungerande hemsida och marknadsföring på olika plattformar i Linköping.

Med en årshyra på endast 40 000 kr är detta en mycket prisvärd verksamhet. Omsättningen ligger vanligtvis mellan 650-1000 tkr under månaderna maj till mitten av augusti, beroende på engagemangsnivå och väder. För att driva stället behövs 1,5 anställd, vilket gör det hanterbart och effektivt.

Närområdet har nyligen fått 16 nya ställplatser för husbilar och fler verksamheter planeras längs slussarna, vilket skapar stora möjligheter för expansion och ökad turistström. För den som är engagerad finns det goda förutsättningar att anordna aktiviteter som quiz- och trubadurkvällar, vilket kan locka ännu fler besökare och skapa en trevlig atmosfär.

Det finns inga andra restauranger i närheten med samma koncept, vilket ger denna verksamhet en unik position vid Slussarna. Detta är en gyllene möjlighet att bygga vidare på en redan etablerad verksamhet med stor potential.

Bakgrunden till försäljningen är att jag driver flera andra restauranger och därför inte har kunnat avsätta tillräckligt med tid för denna verksamhet. För den som kan lägga ner mer tid och engagemang finns det stora möjligheter att utveckla och expandera verksamheten ytterligare.

För mer information och för att boka en visning, vänligen kontakta oss. Ta chansen att bli en del av detta fantastiska läge och skapa din egen framgångshistoria vid Bergs slussar!

Prisidé 600 tkr.

RB

Restaurang Bergs Slussar

    Fråga Mäklaren

      RB

      Restaurang Bergs Slussar

        Sälj ditt bolag via Sveriges största plattform

        • Tusentals lyckade försäljningar - bli en av våra nöjda kunder
        • Anonyma annonser för att skydda din integritet och trygghet
        • Vi hjälper dig hitta en företagsmäklare, få en oberoende värdering eller sälja direkt via oss
        Berätta mer