SEO-optimerad E-handel för detaljinredning med stor tillväxtpotential

location Sverige

Din intresseanmälan har skickats

Grundat

2016

Omsättning

0-2 Mkr

Anställda

0-2 st

Prisidé

0,1 Mkr

Flyttbart företag

Ja

Beskrivning av SEO-optimerad E-handel för detaljinredning med stor tillväxtpotential

Till salu är en E-handel specialiserad på doftprodukter, detaljinredning och rengöringsprodukter. Grundad år 2016, har företaget byggt upp en bred och lojal kundbas. År 2023 uppnådde verksamheten en omsättning på över 800 TKR.

Denna e-handel är enkel att driva och har sedan starten skötts av en enda person. Genom att implementera E3PL-lösningar och andra avancerade tekniska system, har företaget kunnat expandera snabbt utan behov av ytterligare personal.

Företaget har utvecklat ett starkt eget varumärke, vilket har resulterat i många återkommande kunder och ett gott rykte på marknaden. Med en bra närvaro på sociala medier – 10K följare på Instagram och cirka 7K följare på Facebook – erbjuder företaget en integrerad handelsplats med bra betyg.

Majoriteten av trafik och försäljning genereras genom effektiv SEO, vilket har skapat en stabil grund av organisk trafik. Företaget har tidigare haft en omsättning på över 7 Mkr, men har på senare år anpassat sin marknadsföring till att fokusera mer på SEO-strategier för att hantera inflationen. Detta har lett till en mer kostnadseffektiv marknadsföring och en starkare närvaro online.

Under första och andra kvartalet år 2024 har betydande investeringar gjorts i både hemsidan och ett nytt 3PL-lager. Dessa investeringar har lett till ökade kostnader, men förväntas generera positiva resultat under tredje och fjärde kvartalet år 2024.

Utgångspriset för denna verksamhet är satt till 100 TKR på grund av andra åtaganden hos säljaren. Köpet hanteras under sekretess och all kontakt sker via mäklaren.

Ta chansen att förvärva denna växande, SEO-optimerade e-handel och dra nytta av dess stora tillväxtpotential.

Länk till annonsen på mäklarens sida

User

Christina Hansson

Svenska Bolagstorget

Telefon: Visa nummer

Mobil: Visa nummer

    Fråga Mäklaren

      Christina Hansson

      Svenska Bolagstorget

      Telefon: Visa nummer

      Mobil: Visa nummer

        Sälj ditt bolag via Sveriges största plattform

        • Tusentals lyckade försäljningar - bli en av våra nöjda kunder
        • Anonyma annonser för att skydda din integritet och trygghet
        • Vi hjälper dig hitta en företagsmäklare, få en oberoende värdering eller sälja direkt via oss
        Berätta mer