• Företag till salu
  • Handel
  • Miljö- och energibolag med unika lösningar för byggbranschens hållbarhet och energieffektivitet

Miljö- och energibolag med unika lösningar för byggbranschens hållbarhet och energieffektivitet

Din intresseanmälan har skickats

location Linköping - Östergötland

Omsättning

60 Mkr

Resultat

Vinst

Beskrivning av Miljö- och energibolag med unika lösningar för byggbranschens hållbarhet och energieffektivitet

Ett konsult- och grossistföretag som specialiserar sig på miljövänliga & energibesparande bygglösningar söker investerare eller partnerskap för fortsatt expansion. Med en unik produktportfölj och decennier av forskning har företaget utvecklat banbrytande alternativ till traditionell byggteknik. Dessa inkluderar Betong - Cementfria Husgrunder som minskar CO2-utsläppen med cirka 25 % på hela byggprojektet under produktionsfasen. Bolagets kunder består av fastighetsutvecklare, hustillverkare och entreprenörer som vill minska miljöpåverkan och öka energieffektiviteten i sina projekt.

Företaget i korthet:

• Flera år av forskning och utveckling av innovativa produkter och lösningar för reducering av miljöavtryck & energieffektivisering för byggindustrin.
• Exklusiva och svår kopierade produkter på marknaden, vilka banar vägen inom byggbranschens nödvändiga resa mot en klimatanpassning.
• Starkt kontaktnät med fastighetsutvecklare och byggentreprenörer samt inarbetade leverantörer - fabriker som tillverkar de unika produkterna.
• Bolagskoncernen innehar alla tjänster Inhouse vilket förenklar byggprocessen och säkerställer kostnadseffektiviteten för fastighetsutvecklarna.
• Planerar att lansera ytterligare ett revolutionerande koncept för markplanering som kommer att reducera bortforsling av schaktmassor med ca 60%.

Potential:

Företaget har förberett sig väl för att skala upp verksamheten och med en marknadsandel på endast 0,5 % beräknas uppnå en betydande omsättning och vinstprognos för 2025. Företagets Betong - Cementfria husgrunder har fått ett otroligt bemötande från marknaden och är bolagskoncernens "grundsten". Med stigande efterfrågan på hållbara lösningar och ett marknadsbehov på cirka 66,000 nya bostäder per år, är tillväxtpotentialen enorm.

Söker investerare:

Företaget söker strategiska partnerskap eller investering om 6 MSEK för att accelerera tillväxten och utöka sin marknadsandel.

Sammanfattning:

Detta företag erbjuder en unik möjlighet att investera i framtidens byggteknik. Med ett starkt fotfäste på marknaden och produkter som är både miljövänliga och kostnadseffektiva, står bolaget redo att revolutionera byggbranschen.

Kontakt: för mer information om denna möjlighet, vänligen kontakta oss via formuläret.

HE

Hållbarhet Energieffektivitet

    Fråga Mäklaren

      HE

      Hållbarhet Energieffektivitet

        Sälj ditt bolag via Sveriges största plattform

        • Tusentals lyckade försäljningar - bli en av våra nöjda kunder
        • Anonyma annonser för att skydda din integritet och trygghet
        • Vi hjälper dig hitta en företagsmäklare, få en oberoende värdering eller sälja direkt via oss
        Berätta mer

        Vanliga frågor och svar från företagsköpare