Lönsam restaurang i centrala Sundsvall med nyrenoverat kök och kolgrill

Din intresseanmälan har skickats

location Sundsvall - Västernorrland - Norrland

Omsättning

3 Mkr

Area

220 m2

Hyra

25000 kr/mån

Beskrivning av Lönsam restaurang i centrala Sundsvall med nyrenoverat kök och kolgrill

Nu finns chansen att förvärva en väl etablerad restaurang som har funnits i 20 år, belägen i ett centralt och livligt område i Sundsvall. Lokalen, som är nyrenoverad och på 200-220 kvm, rymmer cirka 40 sittplatser och inkluderar ett helt nytt kök med en egen specialsektion för kolgrill, utrustad med separat fläkt. Kolgrillen används inte i dagsläget, vilket öppnar för en stor tillväxtmöjlighet då restaurangen är ensam i området om att kunna erbjuda kolgrillad mat. Att aktivera denna del av verksamheten skulle tillföra ett starkt konkurrensmedel och kunna locka ännu fler gäster.

Restaurangen ligger i ett område med mycket rörelse, omgiven av bostadsområden, företag, skolor, matbutiker och ett ålderdomshem, vilket genererar ett konstant flöde av potentiella kunder. Utöver matsalen finns även ett konferensrum med plats för 20 personer. Den nuvarande omsättningen ligger mellan 3-4 miljoner kronor årligen, och verksamheten är lönsam. Restaurangen erbjuder idag ingen lunchbuffé, vilket innebär ytterligare möjligheter att öka omsättningen.

Företaget i korthet:

• Väl etablerad restaurang med 20 års historia
• Nyrenoverad lokal på 200-220 kvm med cirka 40 sittplatser
• Nytt kök med specialsektion för kolgrill (används ej idag)
• Ensam i området med möjlighet att erbjuda kolgrillad mat
• Konferensrum för 20 personer
• Hyran är 25 000 kr/mån exkl. moms
• Omsättning på 3-4 mkr årligen
• Lönsam verksamhet med stor tillväxtpotential

Potential: Restaurangens strategiska läge i ett område med mycket folk i rörelse, samt närheten till företag, skolor, matbutiker och ålderdomshem, ger stora möjligheter att locka både befintliga och nya kunder. Att aktivera den inbyggda kolgrillssektionen, som inte används i dagsläget, skulle vara en unik fördel då det saknas andra restauranger med kolgrill i området. Dessutom finns det utrymme för ytterligare tillväxt genom att introducera en lunchbuffé, något som också efterfrågas.

Anledning till försäljning: Ägarna säljer verksamheten på grund av studier på annan ort.

Sammanfattning: Detta är en utmärkt möjlighet att förvärva en lönsam och välbelägen restaurang i centrala Sundsvall. Med ett nyinstallerat kök och en oanvänd kolgrillssektion som erbjuder unika möjligheter på marknaden, finns det stor potential att utveckla verksamheten ytterligare. Det centrala läget i ett område med mycket folk i rörelse gör restaurangen till en perfekt investering. Restaurangen har inget alkoholtillstånd i dagsläget vilket öppnar upp möjligheten att öka omsättningen ytterligare.

För mer information kontakta oss via formuläret

RS

Restaurang Sundsvall

    Fråga Mäklaren

      RS

      Restaurang Sundsvall

        Sälj ditt bolag via Sveriges största plattform

        • Tusentals lyckade försäljningar - bli en av våra nöjda kunder
        • Anonyma annonser för att skydda din integritet och trygghet
        • Vi hjälper dig hitta en företagsmäklare, få en oberoende värdering eller sälja direkt via oss
        Berätta mer

        Vanliga frågor och svar från företagsköpare