Lönsam mekanisk verkstad Norrlandskusten

Din intresseanmälan har skickats

location Norrland

Omsättning

20-50 Mkr

Resultat

Vinst

Beskrivning av Lönsam mekanisk verkstad Norrlandskusten

Bolaget har en komplett mekanisk verkstad som erbjuder en rad tjänster inom tillverkning, bearbetning och reparationer av specialprodukter.

Tillverkning
Bolaget specialiserar sig på tillverkning av produkter både utifrån egna konstruktioner och som legotillverkning för andra företag. Legotillverkning innebär att bolaget producerar komponenter eller produkter enligt kundernas specifikationer och ritningar. Denna flexibilitet gör det möjligt för bolaget att tillgodose en bred kundbas med varierande behov.

Bearbetning
Bearbetning är en central del av bolagets verksamhet. Detta inkluderar olika tekniker för att forma och anpassa metallplåtar till önskade specifikationer. Vanliga bearbetningsmetoder som används i bolagets verkstad inkluderar:

Skärning: Finplasmaskärare och mekaniska saxar för att skära metallplåtar till önskade former och storlekar.
Bockning: Formning av plåtar genom mekanisk böjning för att uppnå den nödvändiga geometrin.
Svetsning: Sammanfogning av metallplåtar med olika svetsmetoder som MIG/MAG, TIG och MMA, beroende på material och krav på svetskvalitet.
Reparationer
Bolaget erbjuder också reparationstjänster för metallprodukter. Detta kan inkludera allt från mindre justeringar till omfattande reparationer av komplexa konstruktioner. Reparationerna utförs med hög precision och noggrannhet för att säkerställa att de reparerade produkterna uppfyller eller överträffar originalspecifikationerna.

Specialprodukter
Specialprodukter är en annan viktig del av bolagets erbjudanden. Dessa produkter designas och tillverkas för specifika ändamål och krav som inte täcks av standardlösningar. Bolagets konstruktörer och tekniker arbetar nära kunderna för att utveckla unika lösningar som uppfyller deras specifika behov.

Hög Kompetens och Stor Bredd
Bolaget har en stor bredd i sina tjänster och en hög kompetens bland sina medarbetare. Detta innebär att de kan hantera komplexa projekt från start till slut, inklusive design, tillverkning, bearbetning och reparation. Deras omfattande erfarenhet och tekniska kunskap gör dem till en pålitlig partner för företag inom många olika branscher.

Sammanfattningsvis erbjuder bolaget en komplett lösning inom mekanisk verkstad, med fokus på kvalitet, precision och kundanpassade lösningar. Deras breda tjänsteutbud och höga kompetens säkerställer att de kan möta kundernas varierande behov på ett effektivt och tillförlitligt sätt.

Fakta

Bransch: Bygg och entreprenad, Tillverkning, Tillverkning Produktion
Omsättning: 20 - 50 Mkr
Resultat: Positivt
Prisidé: Ej angivet
Objektnr: 25002529

Länk till annonsen på mäklarens sida

JA

Jimmy Andersson

Företagsmäklare

Mobil: Visa nummer

    Fråga Mäklaren

      JA

      Jimmy Andersson

      Företagsmäklare

      Mobil: Visa nummer

        Sälj ditt bolag via Sveriges största plattform

        • Tusentals lyckade försäljningar - bli en av våra nöjda kunder
        • Anonyma annonser för att skydda din integritet och trygghet
        • Vi hjälper dig hitta en företagsmäklare, få en oberoende värdering eller sälja direkt via oss
        Berätta mer

        Vanliga frågor och svar från företagsköpare