Ledande köksåterförsäljare i Jönköping

location Jönköping

Din intresseanmälan har skickats

Grundat

2006

Omsättning

30 Mkr

Beskrivning av Ledande köksåterförsäljare i Jönköping

Om företaget

Vi presenterar en unik möjlighet att ta över en välrenommerad köksleverantör i Jönköping. Detta företag, som grundades 2006, har ett imponerande kundregister och är återförsäljare av flera av de största varumärkena inom köksindustrin. Omsättningen för 2023 uppgick till cirka 30 Mkr.

Om Starcenter

StarCenter har varit en ikon på Tändsticksområdet sedan 1960 och flyttade 2015 till sina nuvarande lokaler på Kämpevägen 24. Här hittar kunder allt de behöver för att renovera eller bygga nytt, inklusive köksskåp, bänkskivor, gångjärn och hyllor – även för Marbodalkök som är upp till 50 år gamla.

Våra erfarna säljare erbjuder hembesök, kontrollmätning och designhjälp för att säkerställa att varje kök blir precis som kunden drömt om.

Snickeri och lager

StarCenters snickeri är en ovärderlig tillgång, där kunder får hjälp med montering, tillsågning av passbitar, socklar och takanslutningar. Vi erbjuder också bänkskivor i hellängd som kan anpassas efter kundens önskemål.

Vårt stora lager innehåller köksskåp, garderober, bänkskivor, diskbänkar, gångjärn och hyllor. Vi har även inredning till Marbodals tandemboxlådor, innerdörrar från Swedoor och garderobsinredning från Elfa.

Försäljningsinformation

Företaget säljs på grund av andra engagemang hos nuvarande ägare. Detta är en fantastisk möjlighet för den som vill ta över ett väletablerat och lönsamt företag med en stark position på marknaden.

Kontakta oss

Ta chansen att bli ägare till en ledande köksåterförsäljare i Jönköping och fortsätt utveckla denna framgångsrika verksamhet med lång historik.

För mer information, vänligen kontakta oss via formuläret.

Sc

Star center

    Fråga Mäklaren

      Sc

      Star center

        Sälj ditt bolag via Sveriges största plattform

        • Tusentals lyckade försäljningar - bli en av våra nöjda kunder
        • Anonyma annonser för att skydda din integritet och trygghet
        • Vi hjälper dig hitta en företagsmäklare, få en oberoende värdering eller sälja direkt via oss
        Berätta mer