Krägga Café & Restaurang – En pärla med stark kundbas i Bålsta

Din intresseanmälan har skickats

location Uppsala

Grundat

2023

Omsättning

2 Mkr

Resultat

Vinst

Beskrivning av Krägga Café & Restaurang – En pärla med stark kundbas i Bålsta

Har du alltid drömt om att driva din egen restaurang och café på en idyllisk plats med en stark, lojal kundbas? Nu har du chansen att ta över en välrenommerad verksamhet som har allt du behöver för att lyckas!

Om Krägga Café & Restaurang:

• Fullständiga rättigheter – Servera allt från kaffe och bakverk till härliga måltider och drycker.
• Läge: Beläget i ett lantligt sommarstugeområde i Krägga, som alltmer har blivit ett permanent bostadsområde. Nära till vattnet, vilket lockar både lokalbor och besökare.
• Utrustning : Restaurangen är utrustad med det mesta, bl.a. kyl-och frysbänkar, pizzaugnar, restaurangugn, grilljärn m.m
• Hög efterfrågan: Krägga Café & Restaurang har byggt upp en stark kundkrets sedan nuvarande ägare tog över 2023. Här möts du av en ombonad och hemtrevlig miljö där kunderna njuter av husmanskost, hembakade kakor, pajer och bullar – allt tillagat med kärlek från grunden.
• Aktiviteter och event: Förutom att servera god mat och fika arrangeras även populära aktiviteter som musikquiz och temakvällar, vilket bidrar till ett levande och engagerat community.
• Catering och festplanering: Utöka verksamheten genom att erbjuda catering och hjälp med festplanering, något som nuvarande ägare redan har etablerat och som har blivit mycket uppskattat.

Varför säljs restaurangen? Nuvarande ägare, Peggy och John, som har drivit verksamheten sedan 2023, säljer på grund av andra engagemang. Detta är din möjlighet att ta över och fortsätta driva denna pärla i Krägga!

Äganderätt: Du kommer även att äga byggnaden där restaurangen huserar, vilket ger dig kontroll över ditt företagande och långsiktig stabilitet.

Kontakt:
Ta chansen att bli en del av Kräggas gemenskap och driva ett framgångsrikt café och restaurang med ett fantastiskt läge och en stark kundbas. Peggy och John har lagt grunden, nu är det upp till dig att bygga vidare på deras framgång!

KC

Krägga Café & Restaurang

    Fråga Mäklaren

      KC

      Krägga Café & Restaurang

        Sälj ditt bolag via Sveriges största plattform

        • Tusentals lyckade försäljningar - bli en av våra nöjda kunder
        • Anonyma annonser för att skydda din integritet och trygghet
        • Vi hjälper dig hitta en företagsmäklare, få en oberoende värdering eller sälja direkt via oss
        Berätta mer