Hörnlokal mitt i city, unik möjlighet! (ID: 1586)

location Göteborg - Västra Götaland

Din intresseanmälan har skickats

Omsättning

0-2 Mkr

Prisidé

1,5 Mkr

Resultat

Vinst

Area

160 m2

Beskrivning av Hörnlokal mitt i city, unik möjlighet! (ID: 1586)

Letar du efter den perfekta platsen för din drömverksamhet? Då har vi den ultimata lösningen för dig! En fantastisk hörnlokal mitt i hjärtat av city, med en imponerande yta på cirka 160 kvm, är nu tillgänglig för försäljning genom Mäklarjouren.

Denna lokal har en oslagbar placering i ett hörnläge, vilket ger dig maximal exponering och synlighet för din verksamhet. Med konstant fottrafik och närhet till andra populära affärer och restauranger blir detta ditt företags epicentrum.

Lokalen erbjuder generösa öppettider från kl. 10-19 alla dagar i veckan, måndag till lördag. Det ger dig möjligheten att nå ut till en bred publik och maximera din försäljning. Denna mångsidiga lokal är perfekt för en mängd olika verksamheter. Oavsett om du drömmer om att öppna en butik, restaurang, café, konditori eller hudvårdsklinik, kommer denna lokal att passa dina behov.

Tidigare användes lokalen som en nagelsalong, men vi välkomnar nu spekulanter med andra affärsidéer. Lokalen har genomgått en omfattande renovering till ett värde av ca 1,500,000 kronor. Med noggrant utvalda material och moderna detaljer har denna lokal fått en stilfull och inbjudande atmosfär. Renoveringen har skapat en perfekt grund för att du ska kunna forma din egen vision och skapa en unik miljö för din verksamhet.

Den nuvarande verksamheten har uppnått en imponerande omsättning på minst 6 MSEK. Detta visar på den enorma potentialen som denna lokal har att erbjuda. Med rätt affärsstrategi och din passion som drivkraft finns det ingen gräns för vad du kan uppnå.

Priset för denna fantastiska lokal är 1,500,000 kronor, och vi välkomnar bud från seriösa köpare. Detta är en unik möjlighet att förvärva en drömlokal mitt i city till ett konkurrenskraftigt pris. Observera att lokalen inte kan säljas till köpare som avser att driva en nagelsalong. Detta ger dig en exklusiv möjlighet att utforska andra spännande affärsidéer och ta din verksamhet till nya höjder.

Kontakta Mäklarjouren idag för att boka en visning och ta steget mot framgång i ditt företagande. Denna unika lokal kommer inte vara tillgänglig länge! Ring oss nu för att boka din visning.

Länk till annonsen på mäklarens sida

MA

Michel Avide

Mäklarjouren

Mobil: Visa nummer

    Fråga Mäklaren

      MA

      Michel Avide

      Mäklarjouren

      Mobil: Visa nummer

        Sälj ditt bolag via Sveriges största plattform

        • Tusentals lyckade försäljningar - bli en av våra nöjda kunder
        • Anonyma annonser för att skydda din integritet och trygghet
        • Vi hjälper dig hitta en företagsmäklare, få en oberoende värdering eller sälja direkt via oss
        Berätta mer