Göing Maskiner & Foder

Din intresseanmälan har skickats

location Skåne

Grundat

2023

Omsättning

0 Mkr

Area

400 m2

Beskrivning av Göing Maskiner & Foder

Vi erbjuder nu möjligheten att ta över ett ungt och framgångsrikt företag som är specialiserat på produkter och service inom lantbruk, skog, hem & trädgård, maskiner och arbetskläder. Företaget har etablerat sig som en pålitlig leverantör och servicepartner med en bred kundkrets och starka relationer med flera välkända varumärken.

Verksamhetens Detaljer:

• Grundades: 2023
• Omsättning 2024: Ca. 4,5 Mkr
• Stor del av försäljningen sker fysiskt i Knislinge, med en växande e-handel
• Möjlighet till leverans med egen lastbil mot kostnad
• Stark närvaro inom lantbruk, skog, maskiner och arbetskläder

Om oss:

Företaget är återförsäljare av ATV-maskiner från kända märken som TGB och Linhai, samt tillbehör och ett varierat sortiment av elscootrar och mopeder. Vi erbjuder ett brett utbud av tillbehör för skogs- och lantbruk, djurfoder, tryckimpregnerade stolpar, verktyg, maskiner, oljor, och bilvårdsprodukter.

Inom klädsegmentet säljer vi fritidskläder, arbetskläder, arbetshandskar och arbetsskor, och vi ser en stadig efterfrågan på dessa produkter.

Företaget har en butik och lagerlokal på cirka 400 kvm, vilket ger oss möjlighet att hålla ett stort och varierat sortiment på lager för snabb leverans till våra kunder.

Vi erbjuder även service och reparationer i vår egen verkstad för ATV, mopeder och småmaskiner, vilket gör att vi kan erbjuda en komplett lösning till våra kunder.

Varför säljs företaget?

Företaget säljs på grund av personliga skäl, vilket ger en unik möjlighet för rätt köpare att ta över en välfungerande verksamhet med god tillväxtpotential.

Läge och potential:

Företaget är beläget i Knislinge och har en stark lokal förankring med lojala kunder. E-handeln växer stadigt och erbjuder en spännande möjlighet för ytterligare expansion. Med ett brett sortiment och en lojal kundbas är detta en perfekt chans för någon som vill ta över och fortsätta driva ett framgångsrikt företag inom en växande bransch.

Kontakta oss via formuläret för mer information och för att diskutera denna unika möjlighet!

GM

Göinge Maskiner & Foder

    Fråga Mäklaren

      GM

      Göinge Maskiner & Foder

        Sälj ditt bolag via Sveriges största plattform

        • Tusentals lyckade försäljningar - bli en av våra nöjda kunder
        • Anonyma annonser för att skydda din integritet och trygghet
        • Vi hjälper dig hitta en företagsmäklare, få en oberoende värdering eller sälja direkt via oss
        Berätta mer