Frisör & Barbersalong Skarpnäck

Din intresseanmälan har skickats

location Skarpnäck - Stockholm - Stockholm

Omsättning

1,2 Mkr

Prisidé

0,48 Mkr

Resultat

Vinst

Area

65 m2

Hyra

10790 kr/mån

Platser

3 st

Beskrivning av Frisör & Barbersalong Skarpnäck

Förvärva en välkänd och etablerad frisör- och barbersalong med toppläge i Kärrtorp

Nu har du chansen att ta över en framgångsrik frisör- och barbersalong med ett starkt rykte och lojal kundkrets. Med ett imponerande betyg på 4,9 stjärnor från 766 omdömen på Bokadirekt, är denna salong en favorit bland både lokala invånare och tillfälliga besökare.

Optimalt läge och utmärkt synlighet Belägen på ett hörnläge nära Kärrtorps T-banestation på gröna linjen, erbjuder salongen enkel tillgång för både kunder med kollektivtrafik och de som kommer med bil, tack vare närliggande busshållplats och bilparkering. Området präglas av en blandning av bostäder, kontor och företag, vilket ger en konstant ström av potentiella kunder.

Välutrustade lokaler och flexibla användningsmöjligheter Salongen har stora fönsterpartier som släpper in rikligt med ljus och skapar en inbjudande atmosfär. Inredningen är smart planerad med en trevlig väntplats, två frisörstolar, en barberstol och en schamponeringsstation. Vidare finns en kassa- och försäljningsdisk med produktutställning samt ett separat rum med pentry och toalett. I det bakre, rymliga rummet finns en trinett med tvättmaskin och torktumlare – perfekt för uthyrning eller användning för skönhetsvård och andra behandlingar.

Stabil kundkrets och starka framtidsutsikter Nuvarande ägare har framgångsrikt drivit salongen i många år, vilket resulterat i en stabil och trogen kundkrets. Kombinationen av tidsbokningar från återkommande kunder och spontana drop-in besök garanterar en jämn kassaflöde. Den avslappnade och professionella atmosfären gör att kunderna gärna återvänder.

Ekonomisk information och affärspotential Med en genomsnittlig dagsomsättning på cirka 4 000 kr och en låg månadshyra är denna salong en lönsam affärsmöjlighet. Det finns även potential att utveckla verksamheten ytterligare, till exempel genom att erbjuda nya tjänster eller utöka öppettiderna.

Platsinformation:

Adress: Kärrtorp
Yta: 65 kvm
Hyra: 10.790 kr/månad (exkl. moms)
Platser: 3 stolar och 1 schamponering
Pris: 480.000 kr

Detta är ett perfekt tillfälle för en driven entreprenör eller etablerad frisör som vill ta över en blomstrande verksamhet.

Visningar sker endast via mäklaren – kontakta oss för mer information och boka din visning idag!

Länk till annonsen på mäklarens sida

User

Gunnar Villaume

Bra Objekt

Telefon: Visa nummer

Mobil: Visa nummer

    Fråga Mäklaren

      Gunnar Villaume

      Bra Objekt

      Telefon: Visa nummer

      Mobil: Visa nummer

        Sälj ditt bolag via Sveriges största plattform

        • Tusentals lyckade försäljningar - bli en av våra nöjda kunder
        • Anonyma annonser för att skydda din integritet och trygghet
        • Vi hjälper dig hitta en företagsmäklare, få en oberoende värdering eller sälja direkt via oss
        Berätta mer