Frendobutiken på Ström i Lilla Edet

Din intresseanmälan har skickats

location Västra Götaland

Omsättning

9,6 Mkr

Anställda

2 st

Prisidé

0,5 Mkr

Area

400 m2

Hyra

31500 kr/mån

Beskrivning av Frendobutiken på Ström i Lilla Edet

Frendo Lilla Edet är en väletablerad trafikbutik som de senaste åren utvecklats både vad gäller omsättning och lönsamhet av nuvarande ägare. Fokus har varit att bygga omsättning, volym samt bredda sortimentet för att bli den naturliga träffpunkten för såväl invånarna, näringsliv och turister på genomresa. Trafikbutiken återfinns strategiskt på Strömsidan väster om Göta älv i Lilla Edet. Ström tillhör ett av kommunens mest expansiva områden och är under stark utveckling med planering och byggnation av nya bostäder, flera förskolor samt utbyggd av låg- och mellanskolan.

Butiksytan är ca 400 kvm och erbjuder ett fullt sortiment av kiosk, livs, snabbmat, café del, tobak, läkemedel, ATG/Sv Spel, bilvårdsprodukter och biltvätt. Ett skötsel uppdrag för PREEM automatstation som är belägen på samma fastighet hanteras även av butikspersonalen. Butiken är områdets enda butik och har stark kundtillströmning av både bilister och boende i närheten, kundvolymen är i snitt ca 300 kunder/dag men sommartid. Hela byggnaden och butiken totalrenoverades och byggdes ut 2021 för att skapa kapacitet att fortsätta expansionen. I samband med detta investerades även i nya butiksinventarierna. Hyresnivå om ca 31 500 kr ex moms per månad. Bolaget har 2 heltidsanställda och 4 timanställda som i första hand täcker upp helger vid behov. Omsättning senaste räkenskapsåret ca 9,6 mkr Överlåtelse sker genom aktieöverlåtelse.

Kontakta mäklaren för mer information och intresseanmälan Respektera säljarens önskemål att all kontakt sker via mäklaren.

HK

Henrik Kjellberg

Telefon: Visa nummer

Mobil: Visa nummer

    Fråga Mäklaren

      HK

      Henrik Kjellberg

      Telefon: Visa nummer

      Mobil: Visa nummer

        Sälj ditt bolag via Sveriges största plattform

        • Tusentals lyckade försäljningar - bli en av våra nöjda kunder
        • Anonyma annonser för att skydda din integritet och trygghet
        • Vi hjälper dig hitta en företagsmäklare, få en oberoende värdering eller sälja direkt via oss
        Berätta mer

        Vanliga frågor och svar från företagsköpare