Framgångsrikt utbildningsföretag inom entreprenad och elbranschen

Din intresseanmälan har skickats

location Stockholm

Grundat

2020

Omsättning

5 Mkr

Beskrivning av Framgångsrikt utbildningsföretag inom entreprenad och elbranschen

Om oss:

Nu finns möjligheten att förvärva ett väletablerat utbildningsföretag som sedan starten 2020 har vuxit till att bli en ledande aktör inom specialistutbildningar för entreprenad- och elbranschen. Företaget har en stark kundbas med återkommande B2B-kunder, inklusive kommuner och bland de största byggaktörerna i Sverige, vilket säkerställer stabila och återkommande intäkter.

Kurser:

Verksamheten erbjuder kurser som är obligatoriska och behöver förnyas vart tredje år, vilket ger en naturlig intäktskälla på lång sikt. Med en omsättning på cirka 5 miljoner kronor under 2023 och vinstdrivande verksamhet sedan första året, utgör detta företag en stabil investering med stor potential.

Ägare:

Bolaget har fyra delägare och ett dedikerat team med två erfarna lärare som är villiga att fortsätta under ny ledning, vilket garanterar en smidig övergång och fortsatt hög kvalitet på utbildningarna.

Vision:

Företagets mission är att säkra kompetensen inom branschen och därigenom bidra till en säkrare arbetsmiljö för alla. Med lång erfarenhet och djup branschkunskap erbjuder företaget både standardiserade kurser och skräddarsydda företagsförlagda utbildningar, med fokus på att varje deltagare ska få med sig nödvändig och rätt kunskap.

Kontakt:

Den här möjligheten är perfekt för den som vill fortsätta utveckla en redan lönsam verksamhet inom en nischad och växande marknad.

Kontakta oss via formuläret för mer information.

UF

Utbildnings Företag

    Fråga Mäklaren

      UF

      Utbildnings Företag

        Sälj ditt bolag via Sveriges största plattform

        • Tusentals lyckade försäljningar - bli en av våra nöjda kunder
        • Anonyma annonser för att skydda din integritet och trygghet
        • Vi hjälper dig hitta en företagsmäklare, få en oberoende värdering eller sälja direkt via oss
        Berätta mer