Framgångsrik matbutik i Bro

location Stockholm

Din intresseanmälan har skickats

Omsättning

23 Mkr

Resultat

Vinst

Area

640 m2

Hyra

65000 kr/mån

Beskrivning av Framgångsrik matbutik i Bro

Unik möjlighet att ta över en välrenommerad matbutik

Har du drömt om att driva din egen matbutik? Nu har du chansen att ta över en framgångsrik och omtyckt butik som har varit en central del av lokalsamhället i över 20 år.

Om butiken

Matöppet Bro har blivit en hjärtepunkt för boende i området, känd för sitt breda sortiment och personliga service. Butiken är inte en del av någon franchise, utan ägs helt privat, vilket ger dig full frihet att sätta din egen prägel.

• Yta: 500 kvm säljyta + 140 kvm bakyta
• Hyra: Cirka 65 000 kr/mån exkl moms
• Omsättning: Ca. 23 Mkr 2023
• Resultat: Ca. 300 000 kr 2023

Utrustning och tillgångar

Butiken är fullt utrustad med moderna kylar och frysar av hög standard. Allt är väl underhållet och i utmärkt skick, redo för en ny ägare att ta över och fortsätta verksamheten utan avbrott.

Kundfokus och kvalitet

På Matöppet Bro är kundens trivsel och behov i fokus. Vi satsar stort på svenska råvaror och säsongens finaste frukt och grönt. Vårt mål är att alltid erbjuda riktigt bra färskvaror och en personlig service som gör att kunderna kommer tillbaka gång på gång.

Fördelar med matöppet

Att bli handlare hos Matöppet innebär att du får ta del av ett brett utbud av varumärken och support från en stark handlarorganisation. Du får även tillgång till samma logistik och support som finns hos större kedjor som City Gross, vilket hjälper dig att driva butiken framgångsrikt och lönsamt.

Anledning till försäljning

Ägarna säljer på grund av utlandsflytt och pensionering, vilket öppnar upp denna unika möjlighet för dig att ta över en etablerad och framgångsrik verksamhet.

Kontakta oss

Är du intresserad av att bli nästa ägare till Matöppet Bro? Tveka inte att kontakta oss via formuläret för mer information och för att boka en visning.

Denna chans får du inte missa!

Mb

Mat butik

    Fråga Mäklaren

      Mb

      Mat butik

        Sälj ditt bolag via Sveriges största plattform

        • Tusentals lyckade försäljningar - bli en av våra nöjda kunder
        • Anonyma annonser för att skydda din integritet och trygghet
        • Vi hjälper dig hitta en företagsmäklare, få en oberoende värdering eller sälja direkt via oss
        Berätta mer