Framgångsrik E-handel specialiserad på ledpreparat för människa och djur

location Göteborg - Västra Götaland

Din intresseanmälan har skickats

Omsättning

0-2 Mkr

Beskrivning av Framgångsrik E-handel specialiserad på ledpreparat för människa och djur

Om Hyalor

Hyalor är en passionerad aktör inom hälsa och välmående, med fokus på högkvalitativa, kliniskt framtagna produkter. Vi erbjuder högmolekulär hyaluronsyra, som tack vare sin stora molekylstorlek effektivt absorberas via tarmens receptor och når lederna för att lindra smärta och inflammation.

Bakgrund

Nuvarande ägare har sålt dessa fantastiska produkter sedan jag drev en hästsportbutik i Göteborg. Trots att jag sålde butiken för nästan 10 år sedan, har jag fortsatt med min webshop på grund av den överväldigande positiva responsen från mina kunder.

Kundupplevelser och fördelar

Produkterna har hjälpt hästar att undvika återkommande ledinflammationer, gjort hundar smärtfria och rörliga igen, och gett människor frihet från smärta. Här är några exempel:

• En man som inte kunnat springa på tre år på grund av knäsmärtor kunde efter 2,5 månader återigen delta i Göteborgsvarvet och är nu en trogen kund.
En kvinna med psoriasis artrit berättar hur hon nu kan hoppa på klipporna och spela innebandy igen.

Hyaluronsyra är inte bara effektivt mot ledsmärtor, utan har också visat sig lindra psoriasis och akne, vilket gör det till ett säkrare alternativ än starka mediciner. Som ett kroppseget ämne har det inga biverkningar och är starkt inflammationshämmande, vilket främjar hudens läkning.

Verksamhetsinformation

• Produkter: Ledpreparat för hästar och människor
• Omsättning: Ca 20 000 kr/mån
• Plattform: Shopify
• Försäljningsorsak: Andra engagemang

Detta är en utmärkt möjlighet för någon som vill driva en välrenommerad och uppskattad e-handel inom hälsa och välmående med potential att utveckla produktutbudet inom exempelvis salvor och krämer.

Ta över en verksamhet som verkligen gör skillnad i människors och djurs liv! För mer information och intresseanmälan, vänligen kontakta oss via formuläret.

PS

Pia Sternberg

    Fråga Mäklaren

      PS

      Pia Sternberg

        Sälj ditt bolag via Sveriges största plattform

        • Tusentals lyckade försäljningar - bli en av våra nöjda kunder
        • Anonyma annonser för att skydda din integritet och trygghet
        • Vi hjälper dig hitta en företagsmäklare, få en oberoende värdering eller sälja direkt via oss
        Berätta mer