Företag med innovation inom byggnadsbranchen

Din intresseanmälan har skickats

location Finland

Grundat

2021

Omsättning

0 Mkr

Anställda

2 st

Beskrivning av Företag med innovation inom byggnadsbranchen

Vårt bolag är först i världen med att patentera en helt ny sorts innovation för den internationella byggindustrimarknaden.

Innovationen kyler inomhusluften i varma länder med cirka 20 %. Innovationen innebär ett betydande steg framåt för bygg- och renoveringsbranschen i en tid då klimatet blir varmare, när energipriset är högt och den gröna omställningen kräver förbättrad energieffektivitet.

Cirka 10 % av världens elproduktion används för att kyla ner byggnader. Vår produkt förbättrar energieffektiviteten i byggnader och är en del av internationellt viktiga klimatåtgärder.

Med hjälp av vår innovation minskar miljöbelastningen på den stora marknaden avsevärt.

Vår produktutveckling är så gott som i mål, kommersialiseringen har börjat. Vi förhandlar just nu med många av de största internationella företagen i branschen.

Marknadspotentialen är enorm, vi har flera produktkategorier som vår innovation passar in i.

Vi har förutsättningar att bygga upp en mycket lönsam business på ett klimatsmart sätt.

Vårt mål är att växa mycket snabbt på mycket stora marknader. Även om vår innovation är skyddad av ett patent, presenterar vi den på en begränsad basis och endast för dem som undertecknar ett sekretessavtal.

Eftersom vår marknad ligger helt utanför Norden är det av yttersta vikt att dina språkkunskaper är goda och att du kan internationella affärer och att du också är redo att resa. Kunskaper om byggbranschen är meriterande men inget krav.

Det nästa steget är test i full skala i riktiga förhållanden i Dubai. Vi utveckal projeket tillsammans med Business Finland och Dubai Central Labs. Vi söker finansiärer och partners för projektet.

Tag kontakt så berättar vi mer om denna spännande och banbrytande produkt. Marknaden är stor, vi räknar med omsättning på 800M€ i slutet av detta decennium.

JB

Johan Backas

Telefon: Visa nummer

    Fråga Mäklaren

      JB

      Johan Backas

      Telefon: Visa nummer

        Sälj ditt bolag via Sveriges största plattform

        • Tusentals lyckade försäljningar - bli en av våra nöjda kunder
        • Anonyma annonser för att skydda din integritet och trygghet
        • Vi hjälper dig hitta en företagsmäklare, få en oberoende värdering eller sälja direkt via oss
        Berätta mer

        Vanliga frågor och svar från företagsköpare