Etablerat Elsparkcykelföretag med Stark Tillväxtpotential!

Din intresseanmälan har skickats

location Stockholm

Grundat

2018

Omsättning

5-10 Mkr

Anställda

4 st

Prisidé

5-10 Mkr

Flyttbart företag

Ja

Area

180 m2

Beskrivning av Etablerat Elsparkcykelföretag med Stark Tillväxtpotential!

Nu har du möjligheten att ta över ett etablerat företag inom den växande micromobilitetssektorn! Sedan starten 2018 har företaget sålt över 1000 elsparkcyklar och utvecklat ett starkt varumärke och en lojal kundbas.

Om företaget

Grundat 2018, sålda enheter: 1000+ elsparkcyklar, omsättning: 10 MSEK (2022), affärsmodell: Försäljning av små elfordon samt tilläggstjänster.

Andra affärsområden:

• Multibrand Store: Företaget är även återförsäljare för flera globala och välkända varumärken inom micromobilitet och elfordon, såsom Super73, Mate Bike, Butchers & Bicycles, UBCO, OneWheel, Pure Electric, Xiaomi, Ninebot, Abus och Thousand. Detta diversifierade erbjudande ger företaget en stark position på marknaden och öppnar upp för ytterligare tillväxtmöjligheter.
• Serviceverkstad: Sedan 2019 har företaget även erbjudit reparationer via en egen butik. Serviceverkstaden tillhandahåller reparationer och underhåll för elsparkcyklar och andra elfordon, vilket har skapat en stabil intäktsström och stärkt kundlojaliteten.


Varför?
Företaget har en stark marknadsposition och erbjuder stor potential för tillväxt med rätt ledning. Verksamheten är skalbar, och den snabba utvecklingen av grön teknik och urban mobilitet innebär stora framtida möjligheter.

Pris:

Enligt överenskommelse. Vi söker seriösa köpare och är öppna för dialog kring pris och villkor. Priset justeras beroende på vilken del av bolaget du vill förvärva. Investerare är också välkomna att höra av sig.

För mer information och en konfidentiell diskussion, kontakta oss via robert@eltrastore.com.

ES

Eltra Sport AB

    Fråga Mäklaren

      ES

      Eltra Sport AB

        Sälj ditt bolag via Sveriges största plattform

        • Tusentals lyckade försäljningar - bli en av våra nöjda kunder
        • Anonyma annonser för att skydda din integritet och trygghet
        • Vi hjälper dig hitta en företagsmäklare, få en oberoende värdering eller sälja direkt via oss
        Berätta mer

        Vanliga frågor och svar från företagsköpare