Etablerad jaktbutik i Skåne med långvarig kundbas

Din intresseanmälan har skickats

location Skåne

Omsättning

9 Mkr

Resultat

Vinst

Area

400 m2

Hyra

35000 kr/mån

Beskrivning av Etablerad jaktbutik i Skåne med långvarig kundbas

Jaktia Fleninge - Din kompletta jaktbutik i Skåne
Nu har du en unik möjlighet att ta över en mycket omtyckt och väletablerad jaktbutik i Fleninge, Skåne, med ett starkt varumärke och en lojal kundkrets. Butiken, som varit i drift i 25 år, erbjuder ett brett sortiment av jaktvapen, jaktkläder och utrustning från ledande varumärken. Den har byggt upp en stabil omsättning på 8 -10 miljoner kronor (under 2024 )och fortsätter att attrahera jaktentusiaster från hela regionen.

Butiksdetaljer:

• Yta: 400 kvm med en välorganiserad och attraktiv butiksinredning
• Hyresavtal: 5-årigt avtal med en månadshyra på 35 000 kr exklusive moms
• Plats: Strategiskt beläget i Fleninge, norr om Helsingborg

Om butiken:
Jaktia, som ingår i Burdock Outdoor Group, är en franchisekedja med 160 butiker i Sverige, Norge, Danmark och Finland. Sortimentet består av utvalda produkter från ledande varumärken. Allt från vapen, optik och ammunition till teknikprylar och hundprodukter, kläder och skor – och allt annat som bidrar till bästa tänkbara jakt- och naturupplevelser tillsammans med familj och vänner.

Jaktia Fleninge erbjuder ett komplett utbud för jägaren. Här finns något för alla, från nybörjare till den mest erfarna jägaren. Butikens avdelningar inkluderar:

Vapenvalv: Hjärtat i butiken är vårt nyrenoverade vapenvalv med nytt och begagnat utbud från toppmärken som Browning, Tikka, Sako, Beretta, Daniel Defense, Blaser, Winchester mfl med tillbehör som kikarsikten, ljuddämpare och ammunition från ledande tillverkare.

Varumärken optik är t ex Swarovski, Zeiss, Leica, Focus och Hikmikro.

• City & Fritid: Snygga och hållbara fritidskläder från välkända märken med stort utbud från Barbour, Ivanhoe och Dubarry.
• Jakt & Skog: Funktionella jaktkläder, skor och stövlar från t ex Pinewood, Blaser, Chevalier, Beretta, Hanwag och Arxus.
• Jaktutrustning: Högkvalitativa jaktradios, hörselskydd, vapentillbehör och annan utrustning från ledande märken som Icom, Garmin, Lafayette, Zodiac och Peltor.
• Hundavdelning: Foder och utrustning för hundjakt, inklusive jaktvästar, kvalitetsfoder, träningsutrustning och aktiveringsleksaker.

Varför säljs butiken?
Ägarna har beslutat att sälja verksamheten på grund av personliga skäl, vilket öppnar upp en fantastisk möjlighet för någon med passion för jakt och affärer att ta över en blomstrande verksamhet.

Kontakt: För mer information eller för att boka en visning, vänligen kontakta oss via formuläret. Detta är en sällsynt chans att förvärva en framgångsrik verksamhet i en attraktiv region.

JF

Jaktia Fleninge

    Fråga Mäklaren

      JF

      Jaktia Fleninge

        Sälj ditt bolag via Sveriges största plattform

        • Tusentals lyckade försäljningar - bli en av våra nöjda kunder
        • Anonyma annonser för att skydda din integritet och trygghet
        • Vi hjälper dig hitta en företagsmäklare, få en oberoende värdering eller sälja direkt via oss
        Berätta mer

        Vanliga frågor och svar från företagsköpare