Energibolag med ändamålsanpassade ”all-inclusive” värmelösningar med grön energi

bolagsplatsen Din intresseanmälan har skickats

location Stockholm

bolagsplatsen

Omsättning

95 Mkr
bolagsplasen

Anställda

20 st
bolagsplatsen

Resultat

Vinst

Beskrivning av Energibolag med ändamålsanpassade ”all-inclusive” värmelösningar med grön energi

Region: Stockholm
Bransch: Tjänster / Service
Omsättning: >95 mkr

Företagsförmedlingen har fått uppdraget att förmedla ett energibolag som levererar egentillverkade och miljövänliga värmelösningar till främst Rental-företag och byggbolag. En betydande tillväxt förväntas de kommande åren med mycket god lönsamhet.

Om verksamheten

Bolagets ”all-inclusive” lösningar innebär allt från platsanpassning, värmeenergi, service, underhåll samt 24/7 övervakning.

Bolaget erbjuder en modern produktpark och lösningar inom områdena Varmluftslösningar och Hetvattenlösningar. Bolaget har mångårig erfarenhet av provisorisk värme och har även en egen utvecklingsavdelning. Bolaget har drift- och serviceansvar både för egna och andras produkter.

Bolaget har i dagsläget 20 anställda medarbetare inkl. ägarna. Samtliga medarbetare har en hög kompetens inom sina arbetsområden, är engagerade, flexibla och lösningsorienterade.

Bolaget har under de senaste åren gjort stora investeringar i utveckling av produktparken. Behovet av och efterfrågan på produkterna ökar och för att tillgodose den ökade efterfrågan krävs att verksamheten expanderar sin produktpark ytterligare.

Varför är detta ett bra förvärv?

• Bolaget besitter en stor expertis och lång erfarenhet inom sitt verksamhetsområde och har en mycket hög servicenivå samt förtroendekapital som de byggt upp under ca 30 år.
• Intäktsmodellen samt värdeutväxling på avbetalade tillgångar.
• Bolaget var först på marknaden med produkterna och är fortfarande den största aktören på byggsidan gällande värmelösningarna. Bolaget har mycket stor hävstång på befintliga produkter, ett ansenligt strukturkapital med lite overheadkostnader.
• Bolaget har ett nära samarbete med sina kunder i syfte att kunna erbjuda kundanpassade lösningar och för att hela tiden anpassa sina produkter efter kundernas önskemål och behov inom grön energi.
• Verksamheten är skalbar och kan med enkla medel implementeras i andra länder. Den har redan etablerats i ett annat av de nordiska länderna.

Länk till annonsen på mäklarens sida

SB

Sofia Beuschel

Företagsmäklare

    bolagsplatsen

    Fråga Mäklaren

      SB

      Sofia Beuschel

      Företagsmäklare

      bolagsplasen

        Sälj ditt bolag via Sveriges största plattform

        • Tusentals lyckade försäljningar - bli en av våra nöjda kunder
        • Anonyma annonser för att skydda din integritet och trygghet
        • Vi hjälper dig hitta en företagsmäklare, få en oberoende värdering eller sälja direkt via oss
        Berätta mer

        Vanliga frågor och svar från företagsköpare