Digital plattform för hållbarhetscertifiering

Din intresseanmälan har skickats

location Stockholm

Grundat

2018

Anställda

0-2 st

Flyttbart företag

Ja

Beskrivning av Digital plattform för hållbarhetscertifiering

Svensk Hållbarhetscertifiering är en innovativ digital plattform designad för att möjliggöra och förenkla hållbarhetsarbetet för småföretag i Sverige. Genom en SaaS-lösning och en prenumerationsmodell får användare tillgång till ett verktyg som guidar dem genom hela processen för hållbarhetsarbetet. Plattformen erbjuder företag utan förkunskaper en enkel och snabb lösning för att förstå, dokumentera och rapportera sitt hållbarhetsarbete, vilket gör det möjligt att profilera sitt företag, varumärke och marknadsposition inom hållbarhetsområdet.

Bolaget grundades 2018 med visionen att göra hållbarhetsarbete tillgängligt för alla småföretag, oavsett deras storlek eller tidigare erfarenheter. Medan större företag ofta har tillgång till konsulter och omfattande resurser, är denna tjänst skräddarsydd för mindre företag som saknar dessa möjligheter.

Plattformen, som lanserades 2020, har utvecklats för att vara användarvänlig och integrerar säkerhetslösningar som BankID för att underlätta avtalshantering. Trots begränsad marknadsföring har bolaget redan attraherat en mindre kundbas, vilket bekräftar behovet på marknaden.

Denna digitala lösning är redo för expansion, både inom Sverige och potentiellt i andra nordiska och europeiska marknader.

Fördelar med förvärvet
• Affärsmodellen: Baserad på en prenumerationsmodell för mjukvara som tjänst (SaaS-lösning) för stabila och förutsägbara intäkter med hög marginal.
• Unik marknadsposition: Plattformen möter ett outforskat behov bland Sveriges småföretag, med få eller inga direkta konkurrenter.
• Stor tillväxtpotential: Med en marknad som består av 99% av Sveriges företag, är möjligheterna till expansion enorma.
• Låg kostnadsstruktur: Bolaget har en effektiv kostnadsbas med flexibla avtal som kan sägas upp på kort varsel.
• Färdigutvecklad produkt: Plattformen är fullt funktionell och klar att marknadsföras, med potential för ytterligare förfining och expansion.
• Skalbarhet: Tjänsten kan enkelt anpassas för andra nordiska och europeiska marknader utan större förändringar.

Länk till annonsen på mäklarens sida

User

Mats Limnefelt

Bolagsbron

Telefon: Visa nummer

    Fråga Mäklaren

      Mats Limnefelt

      Bolagsbron

      Telefon: Visa nummer

        Sälj ditt bolag via Sveriges största plattform

        • Tusentals lyckade försäljningar - bli en av våra nöjda kunder
        • Anonyma annonser för att skydda din integritet och trygghet
        • Vi hjälper dig hitta en företagsmäklare, få en oberoende värdering eller sälja direkt via oss
        Berätta mer