Centralt beläget hotell med tillväxtmöjligheter i natursköna Lycksele

Din intresseanmälan har skickats

location Lycksele - Västerbotten - Norrland

Antal rum

32 st

Restaurang

Ja

Beskrivning av Centralt beläget hotell med tillväxtmöjligheter i natursköna Lycksele

Här finns en sällsynt möjlighet att förvärva och driva ett centralt beläget hotell i hjärtat av Norrland, med stor potential för tillväxt och utveckling.

Hotellet är strategiskt placerat mitt i stadens centrum, med närhet till en vacker park och äventyrsområden längs den majestätiska älven. Den natursköna miljön i kombination med stadens expansiva utveckling skapar en exceptionell möjlighet att bygga upp en framgångsrik hotellverksamhet i en region med stark tillväxt.

Hotellet har 32 nyrenoverade rum i varierande storlekar, vilket möjliggör ett brett utbud av prisklasser för att attrahera en diversifierad kundkrets. Gästerna har tillgång till en egen frukostavdelning och en högt ansedd restaurang i samma byggnad som drivs av separat duktig entreprenör, vilket gör det till en självklar destination för både lokala besökare och långväga gäster. För längre vistelser eller större sällskap finns även en våning med självhushåll och delat kök.

Hotellets moderna faciliteter inkluderar en relaxavdelning och laddningsstolpar för elbilar, vilket gör det till ett attraktivt alternativ för dagens medvetna resenärer. Den flexibla planlösningen och verksamhetens anpassningsbara natur ger utrymme för fortsatt utveckling och stark positionering på en växande marknad.

Vi söker nu en passionerad och drivkraftig entreprenör som vill utnyttja denna unika möjlighet att ta över driften och förvandla hotellet till en blomstrande verksamhet i en stad fylld av potential. Investera i ett framtidsprojekt i Norrland tillsammans med oss och skapa en hotellupplevelse som uppskattas av både invånare och besökare.

HO

Hotell Operatör

    Fråga Mäklaren

      HO

      Hotell Operatör

        Sälj ditt bolag via Sveriges största plattform

        • Tusentals lyckade försäljningar - bli en av våra nöjda kunder
        • Anonyma annonser för att skydda din integritet och trygghet
        • Vi hjälper dig hitta en företagsmäklare, få en oberoende värdering eller sälja direkt via oss
        Berätta mer