Bomullsfabriken, Nääs Fabriker

Din intresseanmälan har skickats

location Göteborg - Västra Götaland

Omsättning

10-20 Mkr

Anställda

2-10 st

Resultat

Vinst

Area

720 m2

Beskrivning av Bomullsfabriken, Nääs Fabriker

Nääs CMV AB bedriver en kombinerad kläd- och inredningsbutik under namnet Bomullsfabriken. Bomullsfabriken erbjuder en unik shopping- och livsstilsupplevelse, där bra kvalité, service och kundnöjdhet står i centrum. Omsättningen för det senaste verksamhetsåret uppgick till ca 15 Mkr.

Med en strategisk och attraktiv placering på Nääs Fabriker har butiken etablerat sig som en destination för shopping och upplevelser, vilket lockar en variation av besökare.

Butiken erbjuder exklusiva kollektioner från framstående skandinaviska och internationella varumärken, inklusive mode och kläder för både damer och herrar samt inredningsartiklar.

Bomullsfabriken riktar sig till övre mellansegmentet och har en stark kundbas med hög lojalitet. Bolaget bygger långvariga relationer baserade på förtroende och tillfredsställelse, och säkerställer att de alltid är relevanta på marknaden genom kontinuerlig utveckling av utbud och kundupplevelser.

Bolaget har fyra tillsvidareanställda butiksbiträden med olika ansvarsområden. Utöver de fyra nyckelmedarbetarna har Bolaget även extrapersonal vid behov. Samtliga medarbetare håller en hög kundservice, är flexibla, engagerade och kompetenta.

Butikslokalen har en total yta på ca 720 m2, kompletterad med extra lagerutrymmen. Lokalerna erbjuder en klassisk och inbjudande miljö, utformad för att ge en optimal exponering av produkterna. Den rymliga och välorganiserade butiksytan gör det möjligt att presentera ett brett sortiment på ett attraktivt och tillgängligt sätt, vilket bidrar till en behaglig och inspirerande shoppingupplevelse för kunderna.

User

Katarina Bogardi

Telefon: Visa nummer

    Fråga Mäklaren

      Katarina Bogardi

      Telefon: Visa nummer

        Sälj ditt bolag via Sveriges största plattform

        • Tusentals lyckade försäljningar - bli en av våra nöjda kunder
        • Anonyma annonser för att skydda din integritet och trygghet
        • Vi hjälper dig hitta en företagsmäklare, få en oberoende värdering eller sälja direkt via oss
        Berätta mer

        Vanliga frågor och svar från företagsköpare