Bilverkstad med över 35 års historik

Din intresseanmälan har skickats

location Skåne

Grundat

1987

Omsättning

3 Mkr

Resultat

Vinst

Beskrivning av Bilverkstad med över 35 års historik

Plats: Nordvästra Skåne

Nu finns det en unik möjlighet att förvärva en väletablerad bilverkstad belägen i en stark tillväxtort i Nordvästra Skåne. Företaget har en lång historik med bevisad lönsamhet över tid och har genom sin positionering på den lokala marknaden skapat ett starkt varumärke med en stabil och lojal kundbas.

Företaget i korthet:

• Grundades 1987
• Omsättning: ca 3 MSEK
• Vinst: ca 400 tkr
• Strategisk etablering i stark tillväxtort

Brett tjänsteerbjudande: Allmärkesverkstad med brett erbjudande inom service, reparationer, bilvård, däcktjänster och däckhotell. Utrustning finns för att även kunna erbjuda tjänster inom karosseri och plåtskador.

Stabil kundbas: Ägaren har arbetat aktivt med långsiktiga kundrelationer och har under åren byggt upp en stabil och lojal kundbas bestående av såväl privatpersoner som företag.

Potential att växa: Stor potential finns att utöka verksamheten då lokalerna medger expansionsmöjligheter inom utökning av nuvarande tjänsteutbud eller kompletterande tjänsteutbud inom t.ex. karosseri och plåtskador, bilglas eller bilförsäljning.

Strategiskt partnerskap: Verkstaden är ansluten till ett en nationell kedja som erbjuder ägare och dess medarbetare support, utbildningar och nätverk. Genom samarbetet erbjuds kunder kostnadsfri assistansförsäkring, Europagaranti och delbetalning till förmånliga villkor.

Anledning till försäljning: Ägaren går i pension. Ägaren är beredd att vara behjälplig under en övergångsperiod för att säkerställa en smidig övergång till nya ägare.

För mer information kontakta oss via formuläret.

BS

Bilverkstad Skåne

    Fråga Mäklaren

      BS

      Bilverkstad Skåne

        Sälj ditt bolag via Sveriges största plattform

        • Tusentals lyckade försäljningar - bli en av våra nöjda kunder
        • Anonyma annonser för att skydda din integritet och trygghet
        • Vi hjälper dig hitta en företagsmäklare, få en oberoende värdering eller sälja direkt via oss
        Berätta mer

        Vanliga frågor och svar från företagsköpare