App med stora möjligheter (ID:1598)

location Lidingö - Stockholm, Göteborg - Västra Götaland

Din intresseanmälan har skickats

Omsättning

0 Mkr

Prisidé

3 Mkr

Flyttbart företag

Ja

Beskrivning av App med stora möjligheter (ID:1598)

Appen är en underhållningsplattform som erbjuder originalströmmade ljudböcker med professionella röstskådespelare, musik och ljuddesign för att förbättra lyssnarupplevelsen. Som den enda plattformen helt dedikerad till spatiala ljudböcker, ger appen en verkligt immersiv berättarupplevelse.

Varför välja denna app?
• Spatialt Ljud: Appen är den enda plattformen som helt fokuserar på att leverera spatiala ljudböcker (även kallat VR-ljud eller 8D-ljud) för att skapa en surroundljudupplevelse för lyssnare med vanliga hörlurar. Detta immerserar lyssnaren i berättelsen som aldrig förr.
• Originalinnehåll: Till skillnad från andra stora ljudboksplattformar erbjuder appen exklusivt originalinnehåll som inte finns någon annanstans. De licensierar inte innehåll från tredje part och undviker därför undviker appen licensieringsutmaningar som andra plattformar stöter på.
• Professionell Produktion: Varje ljudbok på appen har professionella röstskådespelare, specialkomponerad musik och ljuddesign av hög kvalitet för att väcka berättelserna till liv.
• Fokus på Ljudböcker: Fokus på Ljudböcker: Medan de flesta stora strömningsplattformar delar sitt fokus mellan video, e-böcker och ljudböcker, är appen helt dedikerad till att leverera den bästa möjliga ljudberättarupplevelsen
• Utvecklingspotential: Ljudboksmarknaden växer stadigt globalt, detta öppnar möjligheter att expandera globalt utan omfattande kostnader, med en plattform som enkelt kan anpassas till olika språk och kulturer. Det finns också möjlighet att utöka till andra former av ljudinnehåll, samarbeten med andra medieföretag och syndikera innehållet till andra plattformar för ytterligare intäkter.
Marknadsskillnader
• Specialist på Spatialt Ljud: Appen är den enda plattformen som helt fokuserar på att leverera spatiala ljudböcker, vilket ger en verkligt unik och immersiv lyssnarupplevelse.
• Originalinnehåll: Genom att producera originalberättelser undviker appen licensieringsutmaningar som plattformar stöter på som är beroende av licensierat material från tredje part.
• Strömlinjeformad Modell: Till skillnad från de stora ljudboksplattformarna som täcker flera mediatyper, tillåter appens singulara fokus på spatial ljudberättelse att den upprätthåller en mer kostnadseffektiv och smidig affärsmodell.

"Att lyssna på appen är som att lyssna på en storfilm" - plattformens unika kombination av spatialt ljud, professionell produktion och originalinnehåll levererar en oöverträffad ljudunderhållningsupplevelse för lyssnare.

Här är en lista med 25 olika skäl till varför köpare bör överväga att investera i appen:

1. Unik positionering 2. Innovativ teknik
3. Exklusivt innehåll 4. Högkvalitativ produktion
5. Marknadsdifferentiering 6. Potential för marknadstillväxt
7. Fokuserat erbjudande 8. Först-möver fördel
9. Skalbar affärsmodell 10. Ökad efterfrågan på audioinnehåll
11. Starkt varumärke 12. Engagerad användarbas
13. Data-driven insikt 14. Låga operativa kostnader
15. Flexibilitet i prisstrategi 16. Attraktivt för partnerskap
17. Multipel intäktsström 18. Minimal konkurrens
19. Anpassningsbarhet 20. Framtidssäker teknologi
21. Högre användarengagemang 22. Potential för innehållsexpansion
23. Stark ledningsteam 24. Möjlighet till syndikering
25. Innovationsledarskap

Länk till annonsen på mäklarens sida

MA

Michel Avide

Mäklarjouren

Mobil: Visa nummer

    Fråga Mäklaren

      MA

      Michel Avide

      Mäklarjouren

      Mobil: Visa nummer

        Sälj ditt bolag via Sveriges största plattform

        • Tusentals lyckade försäljningar - bli en av våra nöjda kunder
        • Anonyma annonser för att skydda din integritet och trygghet
        • Vi hjälper dig hitta en företagsmäklare, få en oberoende värdering eller sälja direkt via oss
        Berätta mer